Aga kas MacGyver kunagi üldse relva kasutas?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
Tere Hea kodulehe külastaja! Oleme tegutsenud kaubandussisustuse ja reklaamtarvikute müügi alal üle kahekümmne aasta. Pakume ostukorve ja ostukärusi, samas ka transpordi kärusi ja veel hotelliteeninduse inventari, võrekonteinereid,sissepääsuväravaid ja lennujaama pagasikärusid. Kauplustele pakume riiuliliiste, hinnasildi hoidikuid, reklaamtahvleid jne. Menüütahvleid sise -ja välistingimustesse. Alumiinium Click raame sise – ja välistingimustesse. Led valgustusega raame. Infostende ja brožüüride hoidikuid...
rentida vist ei saaKommentaar
-
Aitäh!
“I don’t know whose brilliant idea that was, but it wasn’t mine, that’s for sure.” ― Ozzy OsbourneKommentaar
-
Kommentaar
-
Kas on olemas mõni interneti lehekülg,kust võiks leida infot Inglise madalamate liigade tabelite kohta. Soov siis Non League Div One allapooleMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
Kommentaar
-
On mingi mõistliku moodusega võimalik muusikat/mis iganes kraami telefoni lisada Kiesi abil, ilma et ma peaks kõik oma failid Librarysse panema? Hetkel ainult kas ühe faili kaupa või siis ainult ühe folderi kaupa olen leidnud. Ideaalne oleks, kui saaks mitu folderit välja valida ja siis korraga panna lisama telefonisse. Hetkel ikka väga ringiga jauramine.Kommentaar
-
Ühenda telefon ära nii, et arvuti näeks seda nagu mälupulk ja saad ilusti mitmeid kaustu ja faile korraga copydaOn mingi mõistliku moodusega võimalik muusikat/mis iganes kraami telefoni lisada Kiesi abil, ilma et ma peaks kõik oma failid Librarysse panema? Hetkel ainult kas ühe faili kaupa või siis ainult ühe folderi kaupa olen leidnud. Ideaalne oleks, kui saaks mitu folderit välja valida ja siis korraga panna lisama telefonisse. Hetkel ikka väga ringiga jauramine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kogu oma elu olen elanud vales... ma pole päris kindel, mis nüüd edasi saab.
Kommentaar