Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • CD7
    Kärbes
    • Feb 2008
    • 2102

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Opera kasutamine.
    Soovitavalt 12. versiooni - peale seda vahetati mootorit ja läks asi allamäge

Kommentaar

• ttBoll
      Professionaal
      • Nov 2005
      • 868

Üritan oma uude läpakasse fifa14 installida, aga millegi pärast ütleb, et core/actiovation.dll on puudu. Tõmbasin küll mingi sarnase nimega faili ddl-files.comist aga ei midagi. Mis teha tuleks?
      Koondise põhimängija

Kommentaar

• zelee
        Eesti koondislane
        • Nov 2010
        • 6285

dll-comist faili tõmbamine on viimane asi mida teha. Variant 1 on teha selle järgi (esialgu pigem mitte). Aga ennem proovi seda varianti. Lase Fifa maha ja reinstalli ajal lülita viirusetõrje välja. Kui peale lastud siis lülita uuesti sisse.

E:Lisasin lingi mis oleks pidanud kohe alguses olema

Kommentaar

• marv3llous
          Kahur
          • Feb 2009
          • 8672

Suudab keegi välja otsida selle skanneeritud artikli sellest, miks me eesti HD kanaleid ei saa vaadata?
          Victoria Concordia Crescit

Kommentaar

• zelee
            Eesti koondislane
            • Nov 2010
            • 6285

Ma ei tea kas sa just seda mõtled, aga kunagi TM-is ilmunud artikkel. Ning pole ka sisse skännitud.

Kommentaar

• Saarlane
              Super Moderator
              • Mar 2005
              • 8130

Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
              dll-comist faili tõmbamine on viimane asi mida teha.
              Ehk põhjendad ära ka, miks? Olen ise samuti sealt kogu aeg faile tõmmanud ja vajalikud asjad tööle saanud.

Kommentaar

• dareth
                praadimiskindel margariin
                • Dec 2003
                • 4295

Algselt postitanud kasutaja Saarlane poolt
                Ehk põhjendad ära ka, miks? Olen ise samuti sealt kogu aeg faile tõmmanud ja vajalikud asjad tööle saanud.
                no kas ta just viimane abinõu on, aga esimene kindlasti mitte, sest lihtsalt dll-i tõmmates jätad sa vahele troubleshootingu, ei pruugi tegelikku probleemi lahendada ning halvema õnne korral võid midagi muud vussi keerata

dll-i tõmbamine on muidugi kõige kiirem tegevus, olen isegi paaril korral seda teinud, kui pole viitsinud süveneda
                I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• zelee
                  Eesti koondislane
                  • Nov 2010
                  • 6285

Sest tegu pole probleemi korrektse lahendamisega ja võib põhjustada hoopis suuremaid probleeme tulevikus. LINK

Kommentaar

• EgoTrip
                    Frequent Flyer
                    • Dec 2001
                    • 4594

Tahan sisse logida skype. Arvuti kasutab win 8 op systeemi
                    Kuid skype ei lase mul sisse logida mu vanade andmetega. Nouab, et ma teen endale microsofti accounti.
                    Kas ma pean selle accounti tegema, voi on kuidagi voimalik sisse logida mu vanade andmetega?
                    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• cru
                      edit nupp
                      • Mar 2007
                      • 709

On kellelgi teadmist/kogemust A6 formaadis printimse ja köitmise kohta Tartus ?

Kommentaar

• wordprez
                        Yeah, good. OK.
                        • Jul 2010
                        • 3450

Algselt postitanud kasutaja cru poolt
                        On kellelgi teadmist/kogemust A6 formaadis printimse ja köitmise kohta Tartus ?
                        No hipster soovitus oleks trükimuuseum. Tõsi, kui raamatut tahad välja anda, siis tuleb ilmselt pisut moodsamasse kohta pöörduda.
                        Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

• Rein
                          Must puudel
                          • Feb 2005
                          • 12804

Mis pubid Pärnus Inglise liigat näitavad?
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

• Tofoa
                            cantankerous
                            • Aug 2026
                            • 18350

Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
                            Mis pubid Pärnus Inglise liigat näitavad?
                            Uku baar.
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• dareth
                              praadimiskindel margariin
                              • Dec 2003
                              • 4295

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
                              Uku baar.
                              Jalutasin enne just naisevennaga mööda sealt. Kirjas oli, et näitavad Chelsea - Swansea mängu. Varasemast Hull-ManU ega hilisemast City-Pool mängust polnud millegipärast juttugi.
                              I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

• erxu
                                Eesti koondislane
                                • May 2006
                                • 2240

Elisa mikro sim läks katki. Nüüd oleks vaja aga nano simi. Kas Elisa väljastab nano sime ka ja kas saan vana numbriga kaardi omale (PUK koodid jne. kaart on olemas).

Kommentaar

Töötlen...