Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Ahsamait, juba 10. Ma nüüd ise viimasel ajal olen käinud Ristiku tänava asutuses nimega Meeste Juuksur. Seal saab vabšee 7 euriga lokid taltsutatud.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.Kommentaar
-
kadriorus. faehlamanni ja vilmsi nurga peal olev triinu juuksurid. tädid kõik eestlased ja umbes 3-4 tk ning võivad kõike pähe lõigata. elav järjekord ja 5 eurot kord.
ustav klient aastast 2000.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a willKommentaar
-
Üks variant on F. Molnari "Pal tänava poisid", aga päris nagu ei klapi. Vist.Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kui keegi ostab, siis äkki saab mahti siia kohaliku hinna ka panna? Siis tean võrrelda kui mitu raha oma kodumaal selle eest rohkem/vähem välja pean käima.Kommentaar
-
Olen viimaselt hinnasildi juba maha kakkunud, aga vist oli 7.95. Stockis on kogu aeg täitsa olemas olnud, nad on lihtsalt selle välismaa ajakirjade riiuli sinna lillepoe leti juurde nurga taha ära peitnud. Virus ei ole nagu tükimat aega juba, minu meelest küll vähemalt aasta. Aga mine tea, vb ostetakse lihtsalt nii kiirelt ära. World Soccerit müüvad seal küll.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
mänd ei ole ajalooliselt isegi mööblipuit, on liiga pehme, jäävad peale igast kriimud, muljumised jne, ainult lakkides või õlitades värvitu õliga kolletub ära, ajab vaiku, palju oksakohti, st ebakvaliteetset puitu. tamm on kõige selle vastand.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar