Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
See on ka näiteks Nõmme Kalju fännidele omane käitumine.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Palju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes.
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleksKommentaar
-
Foorum tekkis vist liiga hilja, et ma nüüd piinlikust tunneksin. Aga eks ma ikka mõtlen ka tihti kas tasub "postita" nuppu vajutada. Näiteks minu allkirjast võib näha numbrit kui tihti ma olen otsustanud postituse pärast valmis kirjutamist postitamata jätta. Üks hetk hakkas see lihtsalt endale huvi pakkuma ja nii see arv seal ilutsebki.Palju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleksBVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Mul on piinlik isegi 'tavaliselt järgmisel hommikul' poste lugeda.Palju on foorumis tegelasi, kes loevad oma viis kuus aastat tagasi tehtuid postitusi ja hakkab endal ka piinlik, kui loll ma sain olla. Olgu selleks siis vanad kontod või midaiganes
Vabapäeva puhul sai seda tehtud ja rumalusel tol hetkel piire ei olnud. Igajuhuks ei avalda oma esimest foorumi nime ka selletõttu, piinlik oleks
Elxi kombel viimane nupuvajutus jääb teinekord tegemata a la Arsenali teemas. ( You're welcome. ) Vanu asju ei puutu, no way.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar