Rocca on praegugi ilmselt suurima valikuga koht. Kui see (ja ehk ka Ülemiste) läbi käia, pole mujale aja, sest igal poo mujal on sama kaup. Hinna osas ei oska ses osas kommenteerida, et jalanõu puhul peab paraku tihti paika see, et saad selle mille eest maksad.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Suhteliselt sagedase kingakandjana võin kinnitada, et piisab ka ühe kaubanduskeskuse läbi kammimisest. Tegelikult kingavalik on üsna väike meil, ning sisuliselt kordub sortiment üle ühe kingapoe.
Samas, üllatavalt hea valikuga on Stockmanni meestemaailm, et kui kaubanduskeskusest ei piisa, siis võib ka sinna piiluda.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Elxiga nõus kingade kohapealt. Saad mida maksad. Minu viimased 3 paari on olnud Eccod. Kallid on, raisk, aga mugavus, vastupidavus ja kvaliteet on seda väärt.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Miks sa arvad, et ma vanem olen kui sina?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kas selle rohelise kaardiga saab ka rongis sõita? Kui pole Lasnagorski elanik? Ja raha kaardil isegi on?Invest In AfricaKommentaar
-
keeldu otseselt vist tõesti pole (ja küllap võetaks vastu kõigi raha, kui täituvus oleks 50%), aga arvestades, et "ühiselamud on üsna hõivatud ja voodikohta tuleb oodata poolteist kuni paar kuud", võib eeldada, et selline taotlus lükataks esimeste hulgas kõrvaleGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)Kommentaar
-
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar