Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Unibeti FB lehelt on võimalik seda näha ja kuulata.Kommentaar
-
Kas keegi oskab seletada sellist veidrat asja. Viimastel päevadel pole ma poodides saanud oma pangakaardiga maksta, kviitung näitab, et tehing ei läinud läbi vms, ma täpset sõnastust ei mäleta. Olen maksnud sulas, panka pole olnud aega minna, eks esmaspäeval lähen aga kõige imelikum, et sularaha saab sama kaardiga automaadist välja võtta kenasti - just proovisin. Kuidas seda seletada?Kommentaar
-
-
Millistes poodides see juhtunud on ning mis pangakaardiga on tegu?Kas keegi oskab seletada sellist veidrat asja. Viimastel päevadel pole ma poodides saanud oma pangakaardiga maksta, kviitung näitab, et tehing ei läinud läbi vms, ma täpset sõnastust ei mäleta. Olen maksnud sulas, panka pole olnud aega minna, eks esmaspäeval lähen aga kõige imelikum, et sularaha saab sama kaardiga automaadist välja võtta kenasti - just proovisin. Kuidas seda seletada?
Nii ja naa. Tegelt loeb ta mõlemat- meie kaartide puhul eelistab kiipi, kuid kui sealt oma infot kätte ei saa, siis loeb magnetriba. Makseterminalides on süsteem vähe teine, kuid ka seal on tegelt võimalus maksta magnetribaga kui kiip osutub kõlbmatuks.Kommentaar
-
kaks erinevat süsteemi ongi.Kas keegi oskab seletada sellist veidrat asja. Viimastel päevadel pole ma poodides saanud oma pangakaardiga maksta, kviitung näitab, et tehing ei läinud läbi vms, ma täpset sõnastust ei mäleta. Olen maksnud sulas, panka pole olnud aega minna, eks esmaspäeval lähen aga kõige imelikum, et sularaha saab sama kaardiga automaadist välja võtta kenasti - just proovisin. Kuidas seda seletada?
pangaautomaate haldab pank ise, kaardimaksed poes lähevad läbi miski pankadevahelise kaardikeskuse vms asutuse.
kaartide ristkasutuseks pangautomaadis vajalik ju "emapanga" nõusolek.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"Kommentaar
-
Swedbank haldab ise ka oma kaardimakseid, teised Eesti pangad kasutavad Netsi teenuseid+ mõned kaupmehed ka välismaiseid.
Kuna neil on erinevad terminalid, siis riistvaraline probleem ei tundu olevat- tasub kaarti vahetada
Kommentaar
-
Räägime madratsitest(õhk). Madratsitel a la Jysk,tuleb pumpa kaasas vedada,jyski odavad jalapumbad üldiselt ei kesta . Pealegi on viletsad. Sisseehitatud pumbaga madratsid jälle märkimisväärselt kallimad kui kasutada vaid paar korda aastas. Siis on miskid isetäituvad madratsid...Või paksem alusmatt. Puistake teadmisi...!Invest In AfricaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar