Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Kas keegi liigub HRL-i reede õhtul peale tööpäeva ja omaks paar vaba kohta? Kompensatsioon öf coorss ka!Invest In AfricaKommentaar
-
Miks sõitis eile Tallinnas Harkivi Metallisti klubi sümboolikaga buss (Ukraina numbrimärk ja puha)?I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Milline see enam-vähem summa võiks olla, mille eest võiks arvestada, et ma saan sügisest kuskil Tallinna üürikorteris elada, pean silmas siis kuu üüri ja ligikaudseid kommunaale (talvel, suvel). Ehk siis ilmselt mingi ühetoaline korter kasvõi kuskil urka moodi rajoonis. Tudengina oleks hea, kui mingid korterikulud oleks suht minimaalsed. Ehk on veel miskit, millega arvestada?Kommentaar
-
Kus kohas saaks esiliiga ennustuse kohta aru pärida,panin eilsed mängud kõik täppi,aga tabelis on kõik punaseks lükatud,,,,Invest In AfricaKommentaar
-
oskab keegi soovitada, millist rattalukku osta, et oleks võimalikult usaldusväärne, aga samas ka kergema kaaluga? üle 50 euro ka väga maksta ei tahaks. kauplustes ringi vaadates tundub, et korralikumad lukud on kõik jube rasked, lehmakettidest rääkimata.Kommentaar
-
Kas selles stiilis fotode eest antakse mingit raha ka?
Et ma järgmine kord teaksin, kas peab ka telefoni välja võtma ja klõpsima hakkama.olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
Nende eest vist ei saa.Kas selles stiilis fotode eest antakse mingit raha ka?
Et ma järgmine kord teaksin, kas peab ka telefoni välja võtma ja klõpsima hakkama.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar