Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • j6u1uv4n4
    Me engana que eu gosto
    • Jan 2009
    • 8175

Mis klubis Ott Tänak mängib?

Kommentaar

• j6u1uv4n4
      Me engana que eu gosto
      • Jan 2009
      • 8175

Mida see asedustegevus endast kujutab?

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Algselt postitanud kasutaja j6u1uv4n4 poolt
        Mida see asedustegevus endast kujutab?
        Protestimine.

Kommentaar

• Tofoa
          cantankerous
          • Aug 2026
          • 18350

Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
          Millises keskkonnas oleks kõige parem reisipilte eksponeerida? FBsse ei taha panna, töötlemine ei ole minu jaoks oluline, aga mõne pildi juurde tahaks jutukese ka juurde kirjutada. Piltide järjekorra tahaks ka ise valida, seega photos.google.com, kus nad praegu istuvad, ei sobi seks puhuks. Seda, et mitte kedagi ei koti mu reisipildid, veel vähem viitsib keegi 200 pilti läbi lapata, tean ise ka.
          Instagram
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• Maarek
            Eesti koondislane
            • Aug 2001
            • 7852

Millises keskkonnas oleks kõige parem reisipilte eksponeerida? FBsse ei taha panna, töötlemine ei ole minu jaoks oluline, aga mõne pildi juurde tahaks jutukese ka juurde kirjutada. Piltide järjekorra tahaks ka ise valida, seega photos.google.com, kus nad praegu istuvad, ei sobi seks puhuks. Seda, et mitte kedagi ei koti mu reisipildid, veel vähem viitsib keegi 200 pilti läbi lapata, tean ise ka.
            Flickr.com paistab fotode jagamiseks päris hea keskkond olevat ja piltide alla saab vist ka jutukesi ja kommentaare lisada. Igatahes tarvitatakse seda aeg-ajalt jalgrattavõistlustel tehtud piltide tasuta jagamiseks.
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

• Rudy
              Eesti koondislane
              • Nov 2013
              • 2750

Instagramis brausimiseks peab külaline endale konto tegema vist? Vaevalt mu ema või vanaema viitsib omale kontot teha. Endalgi põle.
              Avaliku konto vaatamiseks ei ole vaja insta kasutajat. Mul mutt vaatab samamoodi reisifotosid.

Kommentaar

• mjaasa
                Eesti koondislane
                • Mar 2005
                • 5394

Algselt postitanud kasutaja Rudy poolt
                Avaliku konto vaatamiseks ei ole vaja insta kasutajat. Mul mutt vaatab samamoodi reisifotosid.
                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• Udupasun
                  Süldipüss
                  • Sep 2001
                  • 1014

Vanasti ei olnud jah vaatamiseks kontot vaja, nüüd hakkab umbes 20 sekundi pärast lõugama. Enam ei saa inimese moodi suunamudijate bikiinipilte ka vaadata.
                  Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

• Udupasun
                    Süldipüss
                    • Sep 2001
                    • 1014

Paraku tänapäeval ka Instagram.
                    Mul on liiv ja sul on savi.

Kommentaar

• eika
                      analrapist
                      • Mar 2004
                      • 13080

Tallinna Linnavalitsus keelab baarides, ööklubides, pubides alkoholimüügi öösel kella kahest, aga hotellid ja kasiinod pääsevad. Lihtsalt huvi pärast. Kasiinod igasuguse loogika alusel peaksid olema esimesed kohad, kus igasugune alkoholimüük piiratud peaks olema. Inimesed mängivad raha maha, pered lagunevad ja sada muud häda. Et kes ja kellele ja kui palju maksis, et kasiinod piirangust pääseksid?

Kommentaar

• LaRaBla
                        Eesti koondislane
                        • Jan 2011
                        • 3958

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
                        Tallinna Linnavalitsus keelab baarides, ööklubides, pubides alkoholimüügi öösel kella kahest, aga hotellid ja kasiinod pääsevad. Lihtsalt huvi pärast. Kasiinod igasuguse loogika alusel peaksid olema esimesed kohad, kus igasugune alkoholimüük piiratud peaks olema. Inimesed mängivad raha maha, pered lagunevad ja sada muud häda. Et kes ja kellele ja kui palju maksis, et kasiinod piirangust pääseksid?
                        Eks seal taga on vist see loogika, et kasiinod on enamasti üsna hästi müraisoleeritud ning lisaks muusikat ka ei mängida. Öörahu eriti ei mõjuta. Samas kogu see piirang on alkoholitarbimise vähendamise seisukohast kasutu, Lõuna-Inglismaal on taolised piirangud üsna levinud ning joomist alustatakse seetõttu lihtsalt varem.

Kommentaar

• eika
                          analrapist
                          • Mar 2004
                          • 13080

Jep, seda minagi, et üldiselt enamvähem tiptop seadus ja siis kasiinod jäetakse avatuks. Stiilis "okei, joogilembesed, kütke kahest-kolmest kasiinodesse" edasi? Idootne ju?

Kommentaar

• eika
                            analrapist
                            • Mar 2004
                            • 13080

Teisalt, kui Eestis mure, et meil kasiinosõltlasi vähevõitu ühiskonnas ja võiks sealt rohkem maksuraha koguda, siis muidugi arusaadav lüke.

Kommentaar

• Daz Booob
                              naughty by nature
                              • Sep 2003
                              • 11838

Alko hinda lasti ka alla, et igal matsil oleks peolt koju jõudes midagi lahti nööpida ja netikasiinosse investeerida.
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• hofnar
                                Meeskonnaliige
                                • Nov 2002
                                • 1847

Algselt postitanud kasutaja eika poolt
                                Jep, seda minagi, et üldiselt enamvähem tiptop seadus ja siis kasiinod jäetakse avatuks. Stiilis "okei, joogilembesed, kütke kahest-kolmest kasiinodesse" edasi? Idootne ju?
                                Ma olen ikka päris mitu korda Balta Fenikssis rongini aega parajaks teinud, kuid pole sinna ühtegi senti sisse pannud. Sõbrad kellega seal käinud olen on võibolla kokku 5 eurot aparaati pannud.
                                Algselt postitanud kasutaja Iceman poolt
                                Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Töötlen...