Ütlesin et viimane mäng oli 4+ kui isegi tausta teades. Päris hea oli kuulata ja nii jätkata.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Küsisin muusikaõpetajast ema käest, kes hakkas alguses südamest naerma küsimuse peale. Siis jäi mõttesse ja ütles, et ilmselt ikka lihtsalt mängitakse, aga ta pole ka Muusika Akadeemia õppejõudKommentaar
-
No ma ütlen! See on samasugune maailmavaateline küsimus kui "kas muna või kana" või "kõnnid teelahule, kus seisab kaks venda, kellest üks räägib alati tõtt ja teine valetab alati. Sul on üks küsimus. Mis see olema peaks, et leida õige tee?".Kommentaar
-
Tead, see on isegi märksa parem kui martin fckin tyleriga kommentaari taluda. Vist eelmine mäng polnud tvplays ja tolereerisin selle vihkaja surmamõminat. Jäin ilma joomata 4 aastat vanemaks.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltsest Kalev Kruusi koolkonnal on vaja sildistada ja halvustada pidevalt. Vbl teevad seda kõikide suurklubide kohta, aga seda ma ei tea.★★★★★★Kommentaar
-
Millises pubis pakutakse marineeritud mune?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Endine sõudja Olaf Tufte ja tõstja Tallahadze. Aga ma saan vist Su poindist aru
poleks eestlasi neid alasid tegemas, ei teaks neidki.
Kommentaar
-
Vaclav Chalupa, Istok Cop, Andrei Karelin, Hulk Hogan, The Rock.Kommentaar
-
See nimekiri saaks päris pikk
Eks need, kes meie sportlaste igipõlised rivaalid on olnud, jäävad ikka meelde.
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar