Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Sellega on nüüd hea konks. Samale omanikule kuulub Raekoja platsil viit kohta. Samuti Tule, kuid see on neist viiest kõige korralikum. Menüü ja hinnad on väga sarnased ja hullud, kuid üks on neist viiest ikka kõige robustsem shit.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mul on üürikorteris Samsungi külmkapp. Iga kuu või kahe tagant tuleb 1-2 cm jääd sügavkülma põhjast välja peksta. Samuti ei ole Tallinnas inimesi, kes oskaksid seda külmkappi remontida. Mina hoiaksin kaarega sellest tootest eemale.1) Külmkapp ma valiks ainult, kas Samsungi või LG kuna neil on kõige kiidetumad kompressorid (Digital ja Linear) ja never ei teki jääd ja saad 10 aastat garantiid kompressorile peale, mis on reaalselt tegelikult ainus asi, mis külmkapil lennata võib. Isegi lisariiuleid asju on Tallinnast kohapealt hoolduskeskustest alati koheselt saada.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
NoFrost tehnoloogia, mis pea kõigil uuematel olemas, peaks teoorias selle välistama, v on tegemist mõne vanema/odavama isendiga, millel see puudub?Elu on lühike, pidu on pikk.Kommentaar
-
-
Üsna kindlalt reklaam.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mul on Samungi oma. Mingi digital inverteri kiri ilutseb peal, pole 2a jooksul kordagi jääd näinud.Kommentaar
-
Noh, kui oled 12 aastat töötanud valdkonnas, kus bullshit-o-meterit kasutada, siis kuidagi naljakalt on läinud, et siin hakkab see rõvedalt tööle. Kasvõi seepärast, et mitte kunagi pole ükski suurvõitja endast muudmoodi märku andnud, kui seda ainult anonüümselt pressiteate vahendusel öeldes, et "Ma ei suuda enda õnne uskuda". See meeter võib valetada, aga üldiselt ta väga ei valeta.Kommentaar
-
Ma arvan, et tegemist on mingi vanema samsungi mudeliga ja juba nagu mainitud, siis mitte No Frost tehnoloogiaga?Kommentaar
-
Siis Sa arvad järelikult, et kõik lotod ja online-kasiinod on puhtakujulised scammid? Mulle tunduks imelikum, kui lotoga võitnud inimesed hakkaks meediasse kirjutama, et "tehke muga intervjuu, ma olen rikas!"Noh, kui oled 12 aastat töötanud valdkonnas, kus bullshit-o-meterit kasutada, siis kuidagi naljakalt on läinud, et siin hakkab see rõvedalt tööle. Kasvõi seepärast, et mitte kunagi pole ükski suurvõitja endast muudmoodi märku andnud, kui seda ainult anonüümselt pressiteate vahendusel öeldes, et "Ma ei suuda enda õnne uskuda". See meeter võib valetada, aga üldiselt ta väga ei valeta.
Peale selle peaks PAF olema Soome riigile (või ahvenamaa kohalikule valitsusele idk) alluv ettevõte, kes kasumi kulutab heategevusele. Siis meid valitsevad tõesti sisalikud, kui sellised ettevõtted puhtakujulisi fake newse välja lasevad. Neid slotte ja nende jackpotte jagavad ja koguvad nad seejuures paljude tuntud ettevõtetega koos, sh kohalike olybeti, betsafe ja coolbetiga, kes tõenäoliselt mingi kontrolli ikka läbivad oma litsentside hoidmiseks.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar