Seda prooviti. Tõsi, kui PR vaht välja filtreerida, siis kulutati tohutu hulk raha ja endiselt ei lenda ükski moodne lennuk vetikate ja kasutatud toiduõli kokteiliga. Omaette auhinda väärib idee kasutada biosolki USS Nimitzi pardal (kaks tuumareaktorit, mis toodavad nagunii rohkem energiat kui 10 supertankeritäit seda solki sisaldab)
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Seda prooviti. Tõsi, kui PR vaht välja filtreerida, siis kulutati tohutu hulk raha ja endiselt ei lenda ükski moodne lennuk vetikate ja kasutatud toiduõli kokteiliga. Omaette auhinda väärib idee kasutada biosolki USS Nimitzi pardal (kaks tuumareaktorit, mis toodavad nagunii rohkem energiat kui 10 supertankeritäit seda solki sisaldab) -
-
Kommentaar
-
saatena leiad Spordipühapäeva, lingil on ka spordisaated ja lõigud - https://vikerraadio.err.ee/arhiiv/sportKommentaar
-
Kommentaar
-
Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Kas ma olen midagi maha maganud või käin lihtsalt valedes toidupoodides, et rooibos pakiteed ei leia?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar