Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Perearst Karmen Joller hoiatab sotsiaalmeediapostituses, et inimesed ei kannaks näomaske valesti. "Palun mõistke, et maskid on ühed suurimad nakkusallikad! Tatilappide" valesti kandmine on kordades ohtlikum kui mittekandmine!", kirjutab Eesti Aasta arst 2017.
Kas sellest seisukohast on taganetud vahepeal muidu? Sesmõttes, et kui maskikandmine poolkohustuslikuks tehakse on raudlaks, et 90% inimestest ei täida ühtki hügieenireeglit ja käivad mingi pesemata viirusekäsnaga ringi ainult selleks, et keegi ei tülitaks.Kommentaar
-
Kuskohast ma mingi normaalse korduvkasutatava maski saaks osta? Nii, et ei pea kuu aega ootama. Ja milline üldse on normaalne?Kommentaar
-
Mina tellisin siit. Praegu muidugi tarneajad müstiliseks veninud, aga peaks vähemalt kvaliteetne olema.
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.Coraje, corazón y cojones.Kommentaar
-
Neid T-Style maske saab ka Matkaspordist. Eelmisel nädalal tellisin ja kolme päevaga sain kätte.Mina tellisin siit. Praegu muidugi tarneajad müstiliseks veninud, aga peaks vähemalt kvaliteetne olema.
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.308Kommentaar
-
Kommentaar
-
Täna hommikul oli nende asjapulk Vikerraadios oma maskidest rääkimas. Huvi pärast vaatasin kohe nende lehte ja tarneaeg tõesti kuu aega.Mina tellisin siit. Praegu muidugi tarneajad müstiliseks veninud, aga peaks vähemalt kvaliteetne olema.
E: Tarneaeg praegu juba kuu aega, eelmine nädal sai veel 7 tööpäevaga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kas Navi Vutiselts veel tegutseb? Kuna lhv jalkakaardil pidi panema mingi jalkaklubi, siis panin nemad, aga jalgpall.ee järgi pole nad juba tükk aega pallinud...Kommentaar
-
Kui minister laseb kontrollida ajakirjanduse tegevuse seaduslikust, siis see on vabaduse piiramine?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar