markko kudu,
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Nonii poisid, plaanis on minna kolmapäeval milanosse inter-roma mängu vaatama. Lugu selles, et sinna saab odavalt 1525 otse Tallinnast estonian airiga aga tagasi tulemine on probleem. Kas keegi oskab öelda, kuda ma tagasi sealt saan, sest eesti õhk ütleb tagasi tuleku hinnaks 5kilo?“Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”Kommentaar
-
EasyjetNonii poisid, plaanis on minna kolmapäeval milanosse inter-roma mängu vaatama. Lugu selles, et sinna saab odavalt 1525 otse Tallinnast estonian airiga aga tagasi tulemine on probleem. Kas keegi oskab öelda, kuda ma tagasi sealt saan, sest eesti õhk ütleb tagasi tuleku hinnaks 5kilo?
Milan - Berlin 60 euri
Berlin - Tallinn 60 euri
mingid maksud tulevad ka vist veel peale.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Mul on kaks rumalat küsimust :P
1. Egotrip miks sa seda Oscarite jagamist nii väga näha tahad? Maga parem samal ajal
2. Kas u-pop nimetas ennast ringi spin fm'iks?Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Meie töpa klass on keldris ja aknad on pm maaga samal tasandil, ükskord kehalise ajal tegi õps akna lahti ja ütles Sander on gay,(Nime vahetasin ära) ja näitas keskmist sõrme. Lihtsalt nii.
Meie suurim hirm on kartus oma mõõtmatu tugevuse ees.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar