osta uus arvuti.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
kui vista peal ja FM 2009, siis võib ju küll väheks jääda (et graafika jookseb ka vahemälust vms). Kuna kummagiga kokkupuudet pole, siis ei tea täpselt kaa. Mina pakun igaljuhul sedapsi...olgem kristlased, vabandused on esitatudKommentaar
-
FM2009 ja vista indeed, kuid varem pole olnud mingeid probleeme. on jooksutanud ilusti ja kiiresti
kuid enam ei loe mängu välja
loadib poole peale ja siis viskab ette teksti, et vähe system memorytСлава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
minu vastus oli siiras. oleks võinud kohe täpsustada, et uus arvuti on, mis näkku nussib. mina vaene, kes kasutab arvutit, mis on umbes 10 aastat vana, ei saa selle sajandi mänge näiteks mängida, sest ei ole võimalust iga 6 kuu takka arvuteid osta. ok, lähen söön võid kahe vorsti vahel edasi. tsaupakaa!Kommentaar
-
Mis videokaart aparaadis on muidu?
Tasuks task managerist vist vaadata, et mis programmid sul seal mälu söövad. Võib-olla kannataks sul pooled neist mängimise ajaks kinni lükata vms.Joga Bonito!!!Kommentaar
-
Have you tried to turn it on and off again ... Vaata kas uus arvuti sul kõike seda 2GB rami tunnistab ka. Mis selle FM-i requirements on?
-e- Pane kõik andmed kirja. Mis op sys, mis arvuti mudel, mis mäng jne, siis on lootust saada ka ammendav vastus.Kommentaar
-
Peaks äkki olema tegemist kloroformiga?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar