Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kumb oli ennem kas kana või muna?http://www.youtube.com/watch?v=Fd5DD_UYlsg
Klavani debüüt Meistrite liigas!Kommentaar
-
Kommentaar
-
to Smörr!
1. Ma jätan suitsetamise maha, sest alates homsest on mul tööleping, mille põhjal mittesuitsetamine annab 500- palgalisa. Jätka ka maha, äkki saad ka kunagi sellise lepinug
2. Seda eelkõige kumb mine seleta lüpsja maalile eksamikomisjonis
3. Mine uuenda läbukunni tabelitKommentaar
-
1. jätan maha sel hetkel, kui suitsetamise eest lisaraha hakkab saama.
2. ega ma EgoTripiga samas koolis käi.
3. mine urruauku.Kommentaar
-
ma vist hakkan siis tõmbama.
-e-
klippi?Kommentaar
-
Ma ei tea kas seda on küsitud . aga igatahes kas see Viasat Sport Baltic reklaam , mingi see teeema kus saab pausi peale pannna ja tuleb osta vastav digiboks vms ja et kas see sama mäng on nagu old ka reaalselt, ja kui siiis kes mängib
nii siiiitax painab
i don t like u u don t like meKommentaar
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
mis juhtub pärast seda, kui laar ja kelam on eesti majanduse jälle jonksu ajanud? kas annavad vaba raha galojani-plika kätte? ja miks see plika üldse inreallifepartei reklaamis on?Kommentaar
-
laenasin vennale arvutit. tagasi saades tegin spybotiga igapäevast otsingut, ning viskas ette sellise probleemi

et siis trooja viirus. pole varem arvuti viirust kandnud, ning nüüd sooviks teada kuidas saaks seda eemaldada
ning kui eemaldada ei saa, siis kuidas selle mõju vähendadaСлава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
If you use a computer, read the newspaper, or watch the news, you will know about computer viruses or other malware. These are those malicious programs that once they infect your machine will start causing havoc on your computer. What many people do not know is that there are many different types of infections that are categorized in the general category of Malware.
+
Kommentaar
-
tervist ,
selline küsimus , et palju võib 17/18 aastane mängida nädalas kui ta mängib a liigas , eliitliigas ja 2 liigas ?
või äkki mingeidpiiranguid polegi ?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar