Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

See on kummaliste inimeste toodetud kräpp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See on kummaliste inimeste toodetud kräpp

..........
    Sa vist ei tea, mis moodi valmib talveks moos. Kõigepealt võtab ema purgid, kuid enne seda tuleb tuua marjad soost.

ikka juhtub, ka tähtsamatel ja solidaarsematel inimestel, milleks sellest nii suurt poleemikat meedias ja mujal teha?

Kommentaar

täna jagati tartus annelinna selveris tasuta kalevi komme...

võrgust ilves

Kommentaar

Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
        ikka juhtub, ka tähtsamatel ja solidaarsematel inimestel, milleks sellest nii suurt poleemikat meedias ja mujal teha?
        Sest presidendi proua võiks kontrollida seda mida ta suust (sulest) välja ajab. Eriti arvestades, et tal ikka aegajalt läheb möne arvamusavalduse väljaütlemisega täitsa puusse.
        Pealekauba arvestades, et Kalevi puhul on tegemist ühe tuntuima Eesti kaubamärgiga, siis praegusel ajahetkel Eesti majanduse igasugune torpedeerimine on ilmselgelt mittehea. Kes meist poleks viinud mönele oma välissöbrale kingituseks Kalevi komme?

Igasugune äärmus on haiglane. E. Ilvese puhul on tegemist tervislike eluviiside äärmusega. Sport on tore ja tervislik toitumine on ka tore, aga vöiks siiski möistlikkuse piiridesse jääda.

Kommentaar

No mingi jutt "kalev on meie lipulaev" jne võite küll puu taha minna. Kas te olete näiteks vaadanud, et kui palju sisaldavad meie keskmised vorsti(laadsed) toidud liha ja palju näiteks Saksamaal või Soomes sarnased tooted? Kas teid näiteks on huvitanud, et kui vorstis on 30% liha, siis mis see ülejäänu näiteks on? (vastuseks on tärklis, mis veega segatuna suudab 100-st grammist anda kilo möga ja sisuliselt tehakse selle pealt mõnglilt kasumit).
          Kas te olete kunagi vaadanud, et mida sisaldavad jäätised ja kommid meil, aga mida näiteks taas Euroopa teenelisemates riikides?
          Sellega tahan ma öelda seda, et tegelikult söödetakse meile sisse totaalset paska, kuna meil puuduvad erilised reeglid toiduainete koostisainetele ja mõned ruigavad siin veel rõõmust kaasa ka ja räägivad "Ühest Eesti tuntuimast kaubamärgist". Olgugi tuntuim kaubamärk, kuid ikkagi võiks nad siis oma toodangut ka normaalsena hoida ja lõpetada see iga hinnaga kasumi tagaajamine. Ehk austa kaubamärki, mis klienti ka austab.

P.s. Efka mulle ikka ei meeldi.

Kommentaar

Kas teid näiteks on huvitanud, et kui vorstis on 30% liha, siis mis see ülejäänu näiteks on? /--/ Sellega tahan ma öelda seda, et tegelikult söödetakse meile sisse totaalset paska, kuna meil puuduvad erilised reeglid toiduainete koostisainetele
            Mul üks sõber kolis rootsi, onju, ja ütles et ta on seal faking näljas!, sest lihatooted ei sisalda liha kolmekümmetki protsenti ja kana ei maitse nagu kana ja kõik on nii kuradi tervislik ja mahepõllundus ja ära töödeldud, et sööd oma pastat ja jood kusikalja peale ja kaotad kaalus tsentnerite kaupa. Ja rõõmustad, kui vahel harva eesti lastevorsti saad. Nii et Vastse-Kuuste, Nõo ja Wõro FTW ja pole mõtet eesti sardelle laita ühti.

Kommid on nagunii väikestele tüdruktele, keda huvitab, mis seal sees on. Peale moosi.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Mul üks sõber kolis rootsi, onju, ja ütles et ta on seal faking näljas!, sest lihatooted ei sisalda liha kolmekümmetki protsenti ja kana ei maitse nagu kana ja kõik on nii kuradi tervislik ja mahepõllundus ja ära töödeldud, et sööd oma pastat ja jood kusikalja peale ja kaotad kaalus tsentnerite kaupa. Ja rõõmustad, kui vahel harva eesti lastevorsti saad. Nii et Vastse-Kuuste, Nõo ja Wõro FTW ja pole mõtet eesti sardelle laita ühti.

Kommid on nagunii väikestele tüdruktele, keda huvitab, mis seal sees on. Peale moosi.
              Nojah, kui meie omadele köetakse tuimalt maitsetugevdajat ja kunstliku maitset ja värvi sisse, siis ongi maitse käes. Teine küsimus on muidugi see, mida see meie tervisele teeb.

Kommentaar

No lihast ma hetkel ei viitsi kirjutada, aga Rakvere Lastevorst on hea ikkagi.
                Aga kommid - kommid on ajast aega sisaldanud erinevaid kahjulikke ained. Aga nimeta keegigi, kes toitub vaid kommidest? St mõni komm ei tee kellelegi halba, eriti lapsele, kelle energiavajadus on suur. Kommi (või magusa üldse) eesmärk laste puhul on hea meeleolu loomine ja seda teeb üks-kaks-kolm transrasvadega kommi ideaalselt. Kellegi tervis pole kahjustatud. Loll jutt suhu tagasi.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                  Sest presidendi proua võiks kontrollida seda mida ta suust (sulest) välja ajab. Eriti arvestades, et tal ikka aegajalt läheb möne arvamusavalduse väljaütlemisega täitsa puusse.
                  Pealekauba arvestades, et Kalevi puhul on tegemist ühe tuntuima Eesti kaubamärgiga, siis praegusel ajahetkel Eesti majanduse igasugune torpedeerimine on ilmselgelt mittehea. Kes meist poleks viinud mönele oma välissöbrale kingituseks Kalevi komme?
                  Kas te alles hiljuti Kalevit boikoteerida ei tahtnud, sest teile ei meeldinud firma omanik? Inimeste meel on kerge muutuma. Ja ennast igasugu sodiga mürgitada on muidugi tore.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kes me?
                    Mürgitamise jutt on muidugi puhas klassika! Tubli mcnamara.

Kommentaar

Kes me?
                      Keskmine foorumikasutaja, kes nagu minu head kolleegidki läheb pöördesse niipea kui keegi tema tavaharjumusi kõigutada üritab. Hõõglamp on armas ja transrasv nämm.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

No lihast ma hetkel ei viitsi kirjutada, aga Rakvere Lastevorst on hea ikkagi.
                        Juusuvorsti vastu ei saa keegi. Kuigi väidetavalt pidavat tehtama seda jääkidest mis teistest vorstide tegemistest üle jääb.
                        Kui kunagi peaksin tagasi tulema, siis esimese asjana söön kilo juustuvorsti, 3 tahvlit valget Kalevi shokolaadi, peale joon 5 Saku Originaali. Peale seda lähen Amigosse diskole kus joon veel pudeli Viru Valget ja siis lähen hommikul kadriorgu Evelinile serenaadi laulma.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Mcnamara, ole mureta. Mina pole peale Edgar kohukest põhimõttepärast enam Kalevi toodangut ostnud. Nii et võid mureta olla. Kõik ei muutu nii kiiresti nagu sa kartsid

Raha jääb ka rohkem alles ja vähem igast saasta organismis

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                            söön kilo juustuvorsti, peale joon 5 Saku Originaali.
                            No kui juba kilo juustuvorsti sööd siis vastavalt proportsioonidele peaks ikka vähe rohkem õlut jooma kui ainult 5

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                              Nii et Vastse-Kuuste, Nõo ja Wõro FTW ja pole mõtet eesti sardelle laita ühti.
                              Wõro nüüd küll Nõo ja VK-ga ühte ritta ei sobi, kui siis ehk Jelgavas toodetud toorsuitsuvorstid, mida nad ka oma märgi all müüvad.

Ja ballack, oleks mina Rein, siis toimiks ma ilmselt samamoodi, sest mingisugust õlutit leidub seal ka, juustuvorsti aga vaevalt
                              Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Working...
                              X