Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
See on kummaliste inimeste toodetud kräpp
Collapse
X
-
Krt mul on kogu aeg üks suur (300g) Mesikäpp kapis!DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Mis mõttes proportsioonidele? Kas nagu vorsti mõttes või minu kehakaalu mõttes? Olen muidu peaaegu 20 kg alla võtnud 10 kuuga. Tõenäoliselt sellepärast, et Kalevi shokolaadi olen sella aja jooksul ainul 2 korda söönud. Ooo õnnelikud hetked. Isegi Vana Tallinat olen tihedamini joonudAlgselt postitas ballack Vaata postitustNo kui juba kilo juustuvorsti sööd siis vastavalt proportsioonidele peaks ikka vähe rohkem õlut jooma kui ainult 5
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
teemaks pole mitte Kalev vaid transrasvad, you fukin idikad. transrasvad on üpris räige mürk mida kasutatakse odavuse pärast, ning ristisõda nende vastu on igati põhjendatud. TAI räägib sellest kogu aeg, aga tänu Ilve apsakale on teema nüüd vähemalt pildil.
kommidest saab inimene neid suht vähe, aga ilmselt on iga või/margarin, mis maksab alla 20 eegi karp, neid täis.
teema on muidugi oluliselt laiem, aga kuna te juba Dannari populaarteadusliku väljaelamist ei lugenud, siis ei hakka ma oma klaviatuuri kulutama.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Ma mõtlesin vorsti kaalu võrreldes õllede hulgaga. Et kui juba kilo juustuvorsti süüa siis ikka rohkem kui 5 OrikatAlgselt postitas Rein Vaata postitustMis mõttes proportsioonidele? Kas nagu vorsti mõttes või minu kehakaalu mõttes? Olen muidu peaaegu 20 kg alla võtnud 10 kuuga. Tõenäoliselt sellepärast, et Kalevi shokolaadi olen sella aja jooksul ainul 2 korda söönud. Ooo õnnelikud hetked. Isegi Vana Tallinat olen tihedamini joonud
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar