Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks omavahel ei tohi elada ja lapsi kasvatada samasoolised?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kui seaduses on kirjas nii siis on kirjas nii ja kogu kama. kui kunagi on teisiti siis on teisiti, seni kui aga muudetud pole elame nende seaduste järgi ja thats it!

Kommentaar

senikaua kuni seaduses ei ole paika panud, siis olen mina naabritädi Maailga ka perekond?

Kommentaar

Kui ma õigesti aru saan, siis seal oli mingi valla määrus selle toetuse kohta, mitte ei käi see perekonnaseaduse järgi. Määrust lugenud ei ole.

Edit: Aga nagu siin enne keegi toredasti välja tõi, siis peaksid ühes koha elavad samasoolised heterod ka toetust saama, sest muidu oleks ju tegemist nende diskrimineerimisega ja geide eelmistamisega.

Kommentaar

Algselt postitas Gairi
          Okey, tõmban jutu lühidalt kokku, mida püüdsin pikemalt seletada. Nii kaua, kuni seaduses ei ole määratletud, kes on perekond, ei saa väita, et vaba-abielus inimesed ei ole perekond. On siis vaba-abielus mees-mees, naine-naine või mees-naine.

Ainuke millest praegu lähtuda on perekonnaseadus, mis räägib üheselt abielust. See, et seaduses ei ole teisi variante eraldi välistama hakkatud ei tähenda midagi. Seadus ei saagi kõikvõimalikke kooslusi välistama hakata, see muutuks absurdiks.
          Algselt postitas Gairi

Olen kindel, kui teemaks oleks praegu mehe ja naise kooselu, kus ühiseid lapsi ei ole, siis oleksite toetuse jagamise poolt nõus.
          Tundub, et sinu nõretav armastus omasooihalejate vastu on sind pimestanud, siin üks minu varasem postitus, su väitele vastuseks.
          Algselt postitas külavanem Vaata postitust
          Seaduste koostajad ei ole lihtsalt meie riigis pädevad.Kui vallavalitsus ise on loonud pretsedendi ja maksnud toetust kolmelapselistele vabaabielu peredele, kus kõik lapsed ei ole ühised, siis peaksid ka need lesbid seda saama. Vastasel juhul rikutaks võrdse kohtlemise printsiipi. See kas lesbid kõlbavad lapsi kasvatama, või mitte ei tohiks kuuluda vallavalitsuse kompentensi.

Kommentaar

Working...
          X