Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Seagripp

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

siis sured ära järelikult.

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
      mul on kõik... kõhulahtisus kaasa arvatud
      Enne söömist pese käsi siis...muu kohta...pane korralikult riidesse külma ilmaga

Kommentaar

Väga huvitav ja ajakohane teema! Võib arutleda ju küll, selle uudishaiguse üle ja kindlasti on paljudel sellest ka oma arvamus (olgu ta siis milline tahes).
        Mina näiteks pole seda siiani väga tõsise epideemiana võtnud, ilmselt ei võta kaa. Aga hoolimata sellest arvasin, et ka mina võin olla nakatunud... viimasel ajal siis köhad ja kurguvalud ja nohud ja sellised möllud mulle kallale tulnud. Mingit kartust see minus muidugi ei tekitanud ja kas peakski? Ja täna saades teada, et sigagrippi omades peaks olema ka kehatemperatuur märkimisväärselt kõrgem normaalsest, mõistsin et olen tavalise külmetusega kimpus nagu ikka sügiseti ja kevadeti. Ei midagi uut siin päikese all...
        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

meeletu.
          Algselt postitas Iceman
          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Ka kerged sümptomid ilmevad, ostsin mingi rohu, kui ei aita, siis tuleb võttta paarsada grammi vägijooki

Kommentaar

Palavik on põhiline .
              Jalgpall

Kommentaar

Grippi on inimesed surnud varemgi ja surevad ka tulevikus. Pole ka seagripp erand. Palju kisa ei millestki.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Hommik!

Muidu ma olen sihukene hästi korralik ja kohusetundlik töömesilane, kes ikka ennem tööpäeva algust õigeaegselt tööpostil kohal on, aga jah täna jäin siis hiljaks. Ise mõtlesin nagu, et tulengi kohe ekstra hiljem, et näha ära, kes minust veel hiljem tulevad. Üks inimene tuli, nimetame teda edaspidi paanika vältimiseks, neiu Marjuks. Niisiis, jäi hiljaks BIG DEAL, SO WHAT siis. No ma muidu ei oleks üldse kirjutamagi hakanud, kui hiljaksjäänud Marju puhul mulle üks silmatorkavalt tuttav nähtus silma poleks hakanud. Marju on nimelt meil haige. Köha-olemas. Nohu - olemas. Kurdab peavalu ning käib salliga ringi, mis on selge märk valutavast kurgust. Liigesevalu küll ei kurda, kuid täna pole reede ka . Palaviku kohapealt selgitusi jagada ei osa, kuid siin teispool pleksiklaasi olevast kontorinurgakesest silmates, tundub mulle , et tal põsed õhetavad. See ju ilmselgelt vihjab palavikule. Härrad ja Prouad, SEAGRIPP LEVIB ja see ei levi mitte sigadel, vaid INIMESTEL. Tegelikult võiks Eesti valitsus praegust revolutsioonilisele ideele tulla, ja kõik seagripi ohvrid kuhugi kinnisesse tsooni kokku koguda. Miks mitte näiteks Piirissaarele, muidugi esmalt tuleks sealt kohalikud elaniku evakueerida. Siis nad seal põeks seda grippi . Tegelt aga vist on nii, et niikaua kui ma ise või mõni minu lähedastest antud nakkusviirushaigust põdemas ei ole, ma selle "probleemi" olemasolule ei mõtle. Ausalt öeldes, siis ma ei näegi seal mingit probleemi
                  Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                  "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Ega seagripp vist tavalisest gripist muidu etem ei olegi, aga levib kiiresti .
                    Jalgpall

Kommentaar

Hommik!

Vot ma ei oska öelda kui kiiresti ta muidu levib, aga meil siin kontoris levib ta hästi kiiresti. Kiiremini kui kulutulu. Nimelt tulid meile mingisugune kümme minutit tagasi kliendid külla. Nimetame neid Joonaseks ja Kairiks. Pealtnäha tunduvad nad üsna terved ning ausad linnakodanikud olevat, kuid mida nad ise ei tea, on see et neid on juba seagripi viirusega nakatatud. Kairil on muideks juba ka esimesed tundemärgid ilmnenud. Tal on nimelt juba sall ümber kaela. Kurk haige?
                      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
                      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Pole tegelt olemas tavalist grippi ja seagrippi. Gripil on ~1500 tüve ja Tamiflu propagandaosakond on võtnud vaevaks neist ühele nimi panna ja ühtlasi on alustatud massilise paanika külvamisega. Grippi surrakse pidevalt, aga surevad immuunpudulikusega inimesed, näiteks aidsihaiged, vähihaiged kellel kemoga organismi kaitsevõime maha "saetud" jne. Pole vahet kas on tegu sea-, linnu-, põdra-, konna-, kassi- või hülgegripiga. Tegu ikka ühe H-i ja N-i kombinatsiooniga.

Kommentaar

Mida iganes te teete, ärge end vaktsineerida laske.

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
                            Selle järgi on matemaatika seadused vahepeal muutunud. 860+277=160

Kommentaar

Venemaal olla vaktsineerimise tagajärjel inimesi surnud. Naised saunas rääkisid.
                              Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                              Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Hah, ma just sain terveks, aga haigena olid kõik need olemas, mis ette luges keegi siis enne ( symptomid ) .. Tore , kui oligi seagripp .. gripp nagu iga teinegi tavaline .. ainult, et mõni vend sureb ära ka sellesse .. :P
                                Preagu on ainult köha alles weel, suht nagu suur köha, aga mitte midagi muud

Kommentaar

Working...
                                X