Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maailmalõpu teooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No vana ei anna ikka alla!http://www.ohtuleht.ee/428086
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Hahaha see vana on minu iidol !

No tõsiselt, sama mees ennustas maailmalõppu juba kusagil 90-nendate teiseks pooleks ka ju. Ja siis oli täpselt sama jutt, et NATUKENE eksis arvutustega ja NÜÜD ON KINDEL, millal tuleb. Oh jeebus ma ütlen...

Kommentaar

No võibolla on tegu lihtsalt ääretult geniaalse maailmalõpuennustajaga, ent jube viletsa matemaatikuga.

Kommentaar

Õu jee, Maiade kalendri viimane aasta on alanud.
          Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak-Tik-Tak

-e-
          Igal ühel peaks kodus olema De Luxe ellujäämis komplekt

Rohkem nänni siit lehelt.

Kommentaar

Kommentaar

No mis Teil siis peale maailmalõppu ka plaanis on? veidi üle kuu veel aega selle aasta tippsündmuseni.Loodame,et seekord meile tünga ei tehta
              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

Ma loodan kaa! Lükkasin kõik eksamid jaanuari.
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Have you heard, its in the stars.
                  Next July, we collide with Mars !
                  "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                  These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                    No mis Teil siis peale maailmalõppu ka plaanis on? veidi üle kuu veel aega selle aasta tippsündmuseni.Loodame,et seekord meile tünga ei tehta
                    Ma tulen sel päeval välismaalt koju eestisse üle 4 kuu. Loodan lennukiaknast vaadata kuidas maailm ärr lõpeb. Teen pilte kindlasti ka.

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                      Ma tulen sel päeval välismaalt koju eestisse üle 4 kuu. Loodan lennukiaknast vaadata kuidas maailm ärr lõpeb. Teen pilte kindlasti ka.

Pane siis järgmine päev see ka soccerneti üles
                      Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas szandor Vaata postitust
                        Sama siin, aga üle kolme kuu ja laevaga. Ehk jõuab enne ikka kodumullale ära astuda.
                        SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”

Kommentaar

Oot, te teete tõesti sellise teemaga nalja? Natuke küüniline pole?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                            Oot, te teete tõesti sellise teemaga nalja? Natuke küüniline pole?
                            Ma ei te kuidas Sina,aga mina kavatsen ka järgmistel jaanidel õlut libistada
                            Ott Järvela

Kommentaar

eem.. kas mitte polnud nii, et need kes kogu teemaga avalikkuse ette tulid ütlesid umbkaudu pool aastat tagasi, et "sorry poisid, maiade kalender läheb siiski edasi - me eksisime".
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

View the latest news and breaking news today for U.S., world, weather, entertainment, politics and health at CNN.com.

CNN ja NASA siis üllitanud sellise loo.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X