Mis teema selle Chernobyliga on? Vene keeles ikka räägitakse? Või on inglise keeles vene aktsendiga?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99inglise keeles, vahepeal tuleb po russki sisse, aga harva. üldiselt, viimase aja üks parimaid sarju. aga mu maitse muidugi erinev keskmisest draakonikiimlejast!
Kommentaar
-
Nüüd võib ametlikult väita, et GOT viimane hooaeg läheb ajalukku televisiooni kõige suurema raisatud potensiaaliga. Viimane osa oli täiesti naeruväärne. Rohkem nagu paroodia."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustNo sellest viimasest hooajast ei mahu mulle ikka kõige rohkem pähe see öökunni labane surm. Tüübist maalitakse mitu hooaega jõhker tegelane ja siis surm on stiilis, et libiseb vannitoas ja murrab kaela.
Sorry. Ei viitsinud spoilerit panna, aga kes huvitub, siis teab nkn juba.
Kommentaar
-
1. Trooni sulatamine. midavittu? 2. Draakoni ninaga laiba toksamine ja minema lend 3. Jon Snow täpiks ratsutamine.
Mitte, et ma oleks oodanud viimases kaadris kellegi jalgu või et kõik oleks surma saanud, aga midagi jäi nagu puudu.
Kuidagi need põhivendade surmasaamised olid eelmises osas ka rohkem sellised, ma ei teagi, ettearvatavad, neutraalsed ja igavad. Lannisteride viimane embus kivivalingu all, selleasemel, et päid lendaks, vendade surmaheitlus jne. Üllatav oli kõigi Starkide väljavedamine viimastes hooaegades.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar