Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen avastanud enda jaoks Uue Paavsti sarja etv 2 pealt. Polnud varem muidugi isegi kuulnud sellest aga kus meil parimad esimese hooaja vaatamise saidid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen avastanud enda jaoks Uue Paavsti sarja etv 2 pealt. Polnud varem muidugi isegi kuulnud sellest aga kus meil parimad esimese hooaja vaatamise saidid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustkardinalide kostüümid meenutavad Liverpooli liiga palju
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustMa mõne Bojacki episoodi ajal mõtlesin, et näiteks Da Vinci ja Mozart oleksid teispoolsuses päris uhked, nähes, kui geniaalset kunsti ka 21. sajandil teha suudetakse. Kindlalt minu isiklikus seriaalide edetabelis 1. kohal (nt Fargo ja Narcose ees).
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?
Kommentaar
-
High Fidelity'st on tehtud 10x30min sari peaosas Zoe Kravitziga. 2 episodes in ...
pro-Kanye karakter ja Biggie Me and My Bitch on ehk suurimad muutused. see ongi siuke hea vorm, mille külge saaks hästi iga subkultuuri referentsid sisse tikkida.
-e- Produced by Questlove on vist parim kirjeldus. ja Zoe pisut siuke robotlik. imiteerib Cusacki selle asemel, et enda seest leida toon/intonatsioon?
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpersse, kas seda exitit saab kuskilt subtiitritega või ei saa?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar