Algselt postitas Sambaz

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse

X
- 

Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen avastanud enda jaoks Uue Paavsti sarja etv 2 pealt. Polnud varem muidugi isegi kuulnud sellest aga kus meil parimad esimese hooaja vaatamise saidid on?
Kommentaar
 - 

Sulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa olen avastanud enda jaoks Uue Paavsti sarja etv 2 pealt. Polnud varem muidugi isegi kuulnud sellest aga kus meil parimad esimese hooaja vaatamise saidid on?
Kommentaar
 - 

kardinalide kostüümid meenutavad Liverpooli liiga paljuAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustSulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
 - 

Veits turtsatasinAlgselt postitas wordprez Vaata postitustkardinalide kostüümid meenutavad Liverpooli liiga palju

Kommentaar
 - 

Selle postituse jätkuks: BJ Horsemani kõige eelviimases osas lõi stsenaristil sisemine Puškin välja ning tõi sellega episoodile nt imdb-s hindeks 10.0. Pigem kipun arvama, et üsna teenitult.Algselt postitas Meintz Vaata postitustMa mõne Bojacki episoodi ajal mõtlesin, et näiteks Da Vinci ja Mozart oleksid teispoolsuses päris uhked, nähes, kui geniaalset kunsti ka 21. sajandil teha suudetakse. Kindlalt minu isiklikus seriaalide edetabelis 1. kohal (nt Fargo ja Narcose ees).
Kommentaar
 - 

Pakkumine on ahvatlev. Kuid pean tagasi lükkama, sest ma olen moslem.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSulle meeldib vein, sa oled chillax, sa oled salliv, miks sa ise paavstiks ei hakka?
Kommentaar
 - 

High Fidelity'st on tehtud 10x30min sari peaosas Zoe Kravitziga. 2 episodes in ...

pro-Kanye karakter ja Biggie Me and My Bitch on ehk suurimad muutused. see ongi siuke hea vorm, mille külge saaks hästi iga subkultuuri referentsid sisse tikkida.
-e- Produced by Questlove on vist parim kirjeldus. ja Zoe pisut siuke robotlik. imiteerib Cusacki selle asemel, et enda seest leida toon/intonatsioon?
5 osa on, tiksub nädala kaupa või nii. 1337/piratebay uploader: [BRSHNKV]Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpersse, kas seda exitit saab kuskilt subtiitritega või ei saa?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar