Sex Education paugutab edasi. Teine hooaeg on mind isegi rohkem, positiivsemalt üllatanud, kui seda tegi esimene. Nagu üks korralik värviline ruubiku kuubik ning siis näidatakse erinevaid mooduseid selle kokkupanemiseks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Vaatasin siin ära sellies asja nagu "Sunderland 'til I Die" - ei ole eriline fänn, kuid huvitav on näha klubi telgitaguseid. Mis juhtub, kui liigas läheb nii nagu läheb. Lihtsalt kõrvale käima lükata ja 1 silmaga vaatamise asi. 5/10
Formula 1: Drive to Survive - ehk liialt Haasi ja väiksemate tiimide keskne, kuid tsenseerimata elu-olu F1s. (kes vaatab pikki Skysportsi ülekandeid etappidest saab natukene ka aimu sellest, mis kaadrist välja jääb). 7/10 1 season. Teine kah väljas ja pooleli.
"The Englis Game" - mingi uus sari jalgpalli (liiga/karika) algusest inglismaal. Pole veel vaatama hakanud, kuid nimekirjas.
Kommentaar
-
The English Game on tõenäoliselt kõige kehvem seriaal, mille puhul ma vähemalt ühe hooaja täispikkuses ära vaatan. Hetkel on kolm episoodi nähtud.
Tegelased on kohutavalt igavad (see kipub üldiselt mu puhul olema üks tähtsamaid indikaatoreid sarjade-filmide puhul), aadli-seebiooper, mis hõlmab plotist ebaproportsionaalse osa, on lihtsalt puine, tobe ja täis meeleheitest klaasistunud pilkusid. Proletariaadi ängi kujutamine väärib samas veidi rohkem kiitust.
Jalgpalli roll on pigem tagasihoidlik, kuigi kokkuvõttes on see ainus põhjus, miks ma hooaja tõenäoliselt lõpuni vaatan. Ehk teatavat hariduslikku väärtust see olustik ja jalgpalli saatev kontekst siiski annavad.
Aga õnneks see ajutrauma saavad selle
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustHank on Better Call Saulis
Kommentaar
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustThe English Game on tõenäoliselt kõige kehvem seriaal, mille puhul ma vähemalt ühe hooaja täispikkuses ära vaatan. Hetkel on kolm episoodi nähtud.
Tegelased on kohutavalt igavad (see kipub üldiselt mu puhul olema üks tähtsamaid indikaatoreid sarjade-filmide puhul), aadli-seebiooper, mis hõlmab plotist ebaproportsionaalse osa, on lihtsalt puine, tobe ja täis meeleheitest klaasistunud pilkusid. Proletariaadi ängi kujutamine väärib samas veidi rohkem kiitust.
Jalgpalli roll on pigem tagasihoidlik, kuigi kokkuvõttes on see ainus põhjus, miks ma hooaja tõenäoliselt lõpuni vaatan. Ehk teatavat hariduslikku väärtust see olustik ja jalgpalli saatev kontekst siiski annavad.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustVana asi küll aga netflixis bingetav. Vietnam War on ikka kuramuse hästi tehtud dokusari.
Kuidas selle Tonkingi lahe intsidendiga ikkagi oli siis?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustVana asi küll aga netflixis bingetav. Vietnam War on ikka kuramuse hästi tehtud dokusari."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
ZeroZeroZero: kõlbal küll, kuid Comorrale jääb kõvasti alla. Raamat oli ka hea.
The Crown: Vaadanud olen kaks hooaega, suurepärane, miks ma varem ei vaadanud.
Ozark: 3s hooaeg oli hea, algus oli väga tempokas ja hea, lõpp oli natuke lihtne, aga ikkagi ootan 4 ndat.
Altered Carbon: See Rootsiameerilane mulle meeldib, Kinnaman vist. Üldiselt üldse ulmekad ei meeldi, see oli täitsa enam vähem.
Midagi vaadatud, aga no kurat, vaatasin juba enne nii palju sarju, et enam pole midagi vaadata, selline tunne, raisk.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustVana asi küll aga netflixis bingetav. Vietnam War on ikka kuramuse hästi tehtud dokusari.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustMa olen küll 7. episoodi juures, aga kas My Laist ei tule sõnagi?Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTuleb.
Kokkuvõttes huvitav ülevaade, korrastab ajatelge mälus. Huvitav, mida USA lootis saavutada, kui saatis 19-aastaseid eesliinile (valdav enamus siiski ei näinud combatit), aga point on valid.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar