Algselt postitas allars
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVaatan, üks minu lemmikuid seni.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustPints ruulib. Kas uus osa on juba välja tulnud?
6 tundi, 12 minutit ja 50 sekundit veel minna.
Kommentaar
-
Vaatasin siis ära spanjade naistevangla seriaali, Kanal 2 ka näidanud (teles viimane hooaeg vist näitamata), eks siingi keerab kreisiks ära, aga ajaviitmiseks vahid lõpuni ikka. Mõõdikutest näeb muidugi kõike.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust
Teisalt ma saan aru, miks see Hispaanias, Itaalias, Prantsusmaal, Brasiilias, Argentinas ja igalpool mitte-inglise-keelsetes riikides täielik hitt on. Natuke meenutab Prison Break'i oma loogikalt. Alguses on justkui põnev, aga ühel hetkel läheb asi täiesti debiilseks. Aga kuna oled juba vaatama jäänud, siis tahad ikkagi ära näha, et mis saab. Et päris suvaline see Money Heist pole ja kui Prison Break on su meelest hea sari, siis peaks see ka meeldima. Muul juhul võib vist vaatamata jätta.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustEhk siis, kui esimene hooaeg meeldis väga, siis teisega pole mõtet alustada?
mina hakkasin hoopis Kalifaati vaatama.
Kommentaar
-
Üldise remargina, et see on täitsa ridic, kuidas viimasel ajal pritsib igast avausest sisse mingeid anima, fantasy ja ulmeteemalisi sarju. Kes kurat neid vaatab. Then again, sama küsimus oli mul selle incesti sarjaga, mis nüüd läbi sai.
Peab vist back to basics minema ning hakkama uuesti friendse vaatama. Klassikaline old school "näpp püsti kui nalja teen" huumor ning prime Jennifer Aniston ilma rinnahoidjateta.
Kommentaar
-
2 osa kalifaadist vaadatud ja peab tõdema, et väga tõepärane sari on. Kui te olete kunagi mõelnud kuidas Euroopa moslemitest immigrantidele tehtud ajupesu välja näeb ja kuidas need immigrandid Süürias püha sõda sõdivad, siis selles sarjas on see kõik väga hästi välja näideldud. Immigrandi perspektiivist. Suht sürr on vaadata kuidas grupp ISISe liikmeid Süürias omavahel rootsi keeles räägivad.
Rootsi väga sallivat poliitikat arvestades ei imestaks kui mõned nendest näitlejatest reaalselt ka Süürias olnud oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas allars Vaata postitustKeegi Westworldi kolmandat hooaega ka vaatab? Telias reliisitakse osad samal ajal, kui nt USA-s. Korralik tase."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustÜldise remargina, et see on täitsa ridic, kuidas viimasel ajal pritsib igast avausest sisse mingeid anima, fantasy ja ulmeteemalisi sarju. Kes kurat neid vaatab. Then again, sama küsimus oli mul selle incesti sarjaga, mis nüüd läbi sai.
Peab vist back to basics minema ning hakkama uuesti friendse vaatama. Klassikaline old school "näpp püsti kui nalja teen" huumor ning prime Jennifer Aniston ilma rinnahoidjateta.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustSorry, aga Friends oli ju kohutavalt lame juba siis, kui see tuli..Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust2 osa kalifaadist vaadatud ja peab tõdema, et väga tõepärane sari on. Kui te olete kunagi mõelnud kuidas Euroopa moslemitest immigrantidele tehtud ajupesu välja näeb ja kuidas need immigrandid Süürias püha sõda sõdivad, siis selles sarjas on see kõik väga hästi välja näideldud. Immigrandi perspektiivist. Suht sürr on vaadata kuidas grupp ISISe liikmeid Süürias omavahel rootsi keeles räägivad.
Rootsi väga sallivat poliitikat arvestades ei imestaks kui mõned nendest näitlejatest reaalselt ka Süürias olnud oleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar