Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas gizmoduck Vaata postitustmõned mis sai kodus olemise ajal läbi vaadatud
Banshee - An ex-con assumes the identity of a murdered sheriff in the small town of Banshee, Pennsylvania, where he has some unfinished business.
Kui The Shield mu all time lemmar, siis Banshee selle esikoha omale võtnud. Hea tasakaal politsei olemise ja kohaliku kasiino röövimise vahel. Transvestiidist ninja-häkker parim tegelane sarjas.
Mõnumeeter 10 - tisse näeb vähemalt igas teises osas ja naised on ilusad!
Valumeeter 10 - pead lendavad sõna otseses mõttes ja kaklusstseenid on nii hästi koreografeeritud, et ei peagi haigutades telefoni poole vaatama nagu tavaliselt vaid vastupidi, tekitavad reaalselt pinget.
Ajumeeter - realistlikkust oodata ei tasu, aga samas midagi hinge kriipima ka niiväga ei jää, et seda selles loodud maailmas juhtuda ei saa vms. Aga algusteema ajal kuvatakse väikseid mõistatuspildikesi ekraanile, mis spoilerdavad tulevat osa justkui, kuid ega nendest enne aru ei saa, kui see koht kätte jõuab, mis on omamoodi äge ajugümnastika.
+ Kõige parem theme song ever, millest üle kerida ei saa https://www.youtube.com/watch?v=g5Afk39ucIE
Telia HBO-s on see olemas, kel võimalus.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustBanshee on fucking awesome!
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustyo tänks soovituse eest, vaatasin 2 esimest osa ära, jätkan lähiajal järgmistega. Peategelane on Shea Whigham-light muidugi ja näeb ka üldiselt välja, nagu Eesti ehitaja
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustPidin googeldama, kes see on sihukene, aga ma boardwalk empiret ei jaksanudki kaua vaadata. On see ikka oma aja investeeringut väärt, arvestades, et peaky blinders näiteks mulle ei sobi üldse?
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustPidin googeldama, kes see on sihukene, aga ma boardwalk empiret ei jaksanudki kaua vaadata. On see ikka oma aja investeeringut väärt, arvestades, et peaky blinders näiteks mulle ei sobi üldse?
Aga Shea on mänginud hulgaliselt filmides igast tentsikuid, aseministreid jne, huvitaval kombel on ta 2020.a. film The Quarry suht sama süžeega nagu Banshee. Tundub, et lõpuks on välja murdnud kõrvalosadest.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustBanshee on fucking awesome! Vaatasin kolmandat korda algusest lõpuni ja mõne aasta pärast jälle
Kommentaar
-
"Uue aja asjad" on lahe maallaste kraam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustVeel üks äsja Netflixi jõudnud sari, mis esimese osa põhjal huvi pakkus, on Giri/Haji. Ühel ilusal päeval ehk leian aega sellega jätkata.
Ja kui muidu huvi ei tekkinud, siis imdb's on Plot Keywords: lesbian daughtersee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ei mäleta (otsida ka vist ei oska), kas HBO The Watchmen on siit läbi käinud. Looja ja kirjutaja kõndis oma ajast (küll aastakese, aga siiski) ees. Eks seda ennustatavust ühiskonna tajuvuse ja allhoovuste järgimisega saavutatakse, antud juhul on seda ikka ülihästi tabatud. Rassiliste eelarvamustega inimestele muidugi ei soovita, vaevalt et seriaal midagi neis eelarvamustes muudab, lihtsalt raiskate oma aega.
Muidugi eriline kiitus veel seriaali muusika eest, next level."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Cobra Kai https://www.imdb.com/title/tt7221388/
Kuigi ma olen Karate Kidi põlvkonnast ja seda filmi vaadanud kümneid kordi siis olin selle Cobra Kai suhtes skeptiline ja mõtlesin et milleks on vaja vanale asjale elu sisse puhuda. Seda suurem heameel oli näha, et tegelikult on päris hea asjaga valmis saadud. Sarja tempo, muusika ja lihtne jälgitavus on meeldinud ka teistele vaatajatele ja IMDB hinne 8,8 on "noortesarja" kohta hea saavutus.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustEi mäleta (otsida ka vist ei oska), kas HBO The Watchmen on siit läbi käinud. Looja ja kirjutaja kõndis oma ajast (küll aastakese, aga siiski) ees. Eks seda ennustatavust ühiskonna tajuvuse ja allhoovuste järgimisega saavutatakse, antud juhul on seda ikka ülihästi tabatud. Rassiliste eelarvamustega inimestele muidugi ei soovita, vaevalt et seriaal midagi neis eelarvamustes muudab, lihtsalt raiskate oma aega.
Muidugi eriline kiitus veel seriaali muusika eest, next level.
Westworldiga oli mul pisut samamoodi. teine hooaeg oli pasam. nüüd lugesin, et seal hakati mäda panema ka - prooviti üllatada inimesi redditis, kes ennustused sisse laksinud.
The Last Panthers pole keegi tsekanud? soovitate?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustma ei saanud suht kellagi aru. visuaalselt ilus, aga vajas keskendumist, mida mul polnud või muud lisainfot. seletusvideod ka kuskil youtube "watch later" listi tuhandepealises meres alla vajunud.
Westworldiga oli mul pisut samamoodi. teine hooaeg oli pasam. nüüd lugesin, et seal hakati mäda panema ka - prooviti üllatada inimesi redditis, kes ennustused sisse laksinud.
The Last Panthers pole keegi tsekanud? soovitate?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar