OMG, Osa 2 on väljas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMõnu, kas sina kirjutasid ÕL arvustuse poissmeeste peole vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNäkää.
Kas mingi feminist kirjutas vä?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSeda ma lootsin, muidu oleks öelnud midagi, mida ei saa enam tagasi võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSeda ma lootsin, muidu oleks öelnud midagi, mida ei saa enam tagasi võtta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustKuidas ja/või milles seda tajusid?
aga ma rohkem siin niisama rongis ajan tühja loba ja vaatan tänu su teavitusele teist osa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTeises saates on kõik taunod.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmul siin juba studygroupis üks vend juba jõudis kribada, et Marial on ka OF account, pidavat olema ekstreemne kraam.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLinki?
Pane siis privas contenti mulle ka, thx ette.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust95% tekstist pani meestele puid alla, samal ajal kui naised olid suht ekvivalentsel tasemel.
aga ma rohkem siin niisama rongis ajan tühja loba ja vaatan tänu su teavitusele teist osa.
Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSee ka mõistetav, et keskendutakse meestele või mehelaadsetele toodetele, sest nood on seal saates peaosas ja näitsikutele jääb taustakeppija kurblik roll. Võimalik, et ma lihtsalt ei taju autori soovi meessoole ära panna aga parafraseerides klassikut, siis seal saates on kõik taunod.
Oh, rongid on ägedad, meil neid Saaremaal vähem kui üks ja kui vähegi võimalus siis sõidan Eestis ja mujal just rongiga.
kallid
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKalvi-Kalle ja Kevin läksid kaklema!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar