Algselt postitas plastic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Kui ma siin mais lahti murtud ja kokku pandud ninaga paar nädalat haiguslehel olin, siis vaatasin uuesti üle GoT. Avastasin, et viienda ja kuuenda hooaja aegu olin ma sarja vaadates konstantselt nii õllene, et paljud asjad jäid arusaamatuks. Nüüd võin öelda, et olen ka viimase hooaja peale tulivihane.
Enihau, sellest ma rääkida ei tahtnudki. Aga sitaks kettasse käib see, et vaatasin seejärel ka House Of The Dragonit ja see on ka väga okei sari. Nüüd on esmaspäevad täiesti talumatud, sest HBO annab Eestis selle sarja välja USA-st hiljem ja siis on kogu sotsiaalmeedia reklaampostitused spoilereid täis. Vähe sellest, ka muul ajal annab FB näiteks igasugu postitusi, kus on räägitud raamatule toetudes, mis kellestki saab, kuidas Daemon sureb ja üleüldse. FFS.
Kommentaar
-
Ma olen GoTi vist 4 korda algusest lõpuni vaadanud ja ka 3 esimest raamatut lugenud ning üleüldse pean ennast selle lore fänniks, aga see house of the dragon on minu jaoks täielik saast. Esimese hooaja pingutasin kuidagi ära, aga nüüd piisas kahest osast.
Rääkides muuseas veel mittevajalikest järgedest ja eellugudest, siis minge guugeldage Gladiaator II trailerit. Seda latti ei ületa küll mingi muu üllitis."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
USA presidendivalimiste saaga vaates võtsin ette HBO sarja Veep.
Esimesed paar-kolm hooaega olid väga head. Mõnes kohas ehk roppustega üle võlli, aga muidu väga hea.
Jaa siis nagu ikka lõpp vajus ära. Viimane hooaeg oli juba imho täispask. Lahendused jaburad ja pidev perseminemine tüütu. Nalja ka polnud enam.
Teiseks võtsin ette Stranger Thingsi. Esimesed kaks hooaega väga head, kolmas - täispask (kas seda hakkas Disney tegema vahepeal, et see stereotüüpe täis väike neegriplika sinna sisse kirjutati?), neljas enam vähem jälle. Aga kogu see Siberi teema sitt.
HOD teine hooaeg - parem kui esimene, aga GOT mängumaale ei jõua ta vist kunagi.
- Likes 1
Kommentaar
-
Fallout on hästi välja kukkunud. Pealtnäha arvutimängu ekraanile tomine, aga Nolan Brothers on sellest päris hästi kirjutatud poliitilise alatooniga sarja teinud. Ja hoopis teise tunnetusega kui tavalised action hero seriaalid. Krt, häid seriaale on nii palju, aga kõik pillutatud eri tootjate ja striimijate vahel, et ei ole aega ega raha neid kohustuslikke asju vaadata."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Kuld (6x1h @Jupiter*) on soliidne. Räägib Brinks-Mat kullaröövist erinevate nurkade alt. Uk coded - Manhunt (brittide, vist teine hooaeg ka saadaval jupiteris. Soovitan), Danny Dyer Business, Sexy Beats, Layer Cake - vahepealne toode. Might as well Lockstock, Snatch, Cracker ka visata skaalale kuskile. Nende austajatele peaks sobima.
BBClt, seega miks mitte ka Rogue Heroes.
QUOTE=Intertoto;n2481008]sai siit teemast paari soovitust proovitud – see toimis hästi. tänan![/QUOTE]
* - just sari, sest samanimeline film on ka vist seal.
-----------
Penguin (8x1h, HBO) oli norm, aga mitte nii köitev kui Reevesi Batman. Kōik stseenid Colin Farrelliga siiski BrinksMat level kuld. Viimase osani ... siis saabus GRANDE FINALE, kus kōik särasid. See kandideerib kindlasti aasta tele-episoodile.
Screenide laadimine on siin foorumis endiselt Flinstonside tehnikaga?
Kommentaar
-
Pingviin on sari kurikaelast, sest mõttes et inimrämpsust ja järgib seda joont. Nunnu kraam.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustYellowstone - väga hea, mõnikord ehk üle võlli vägivaldne, aga teiselt väga ilusad loodusvaated.
Aga nahui seda Netflixis ainult kaks hooaega neljast ja poolest on....
vtupead.
Kommentaar
-
Sai ka hiljuti siin mainitud Pingviin ära vaadatud ja avaldas tõsiselt muljet. Enne vaatamist olin küll natukene skeptiline, kuna ma pole eriline koomiksite kraami sõber, aga klikkis kohe esimesest episoodist.
Tegu on Batman (2022) spin-offiga, mis mulle tundus okei, kuid mitte midagi erilist film (võimalik, et kinos oleks teine mulje jäänud). Sarja enda puhul on küll superkangelaslikkuse ja Batmaniga vähe pistmist ja kannatab ilmselt ka filmi nägemata ära vaadata, kuigi sel juhul soovitaks YouTubest lühikese kokkuvõtte välja otsida, et saada aimu, mis keskkonnas sündmused juhtuma hakkavad. Usun, et Pingviin peaks istuma ilmselt kõigile Sopranode ja Scarface austajatele.
Siin on küll finaalepisoodi juba esile toodud, aga ma mainiks ka neljanda osa ära, mis Sophia tausta avas. Samuti tip-top.
- Likes 1
Kommentaar
-
Võib vast juba öelda (jookseb alles), et The Agency on tavaline n.ö hollivuudi käkk, kui prantslaste originaaliga võrrelda (mis on muidugi päris üüber). On vist tahetud tempokamaks asi ajada, kuid sellest tulenevalt on nähtav kuidagi väga auklik - tihti tekib mõte, et millepärast nüüd üks või teine asi juhtus, toimus.
Meite jaoks on mõistagi positiivne, et keskkond on tuttav ja silma võib ikka peale panna.
Samas, kui soov kodumaad kuulda, näha jne, siis esimese asjana soovitan silma panna peale seriaalile The Day of the Jackal, see on juba täitsa nunnu kraam. Raamatust erinev, kuid siiski hästi tehtud. Pealegi on huvitav näha Eddie Redmayne'i tapjana. Pulsi sain ka kõrgeks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar