Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma vaatasin kaks hooaega ära - teise vaatamine on oli lõpus veits pingutamine, sest polnud enam haarav. Keegi satub kellegi rumaluse tõttu mingisse jamasse ja siis seda klatitakse.

Esimene hooaeg oli vägev - uudne (üle pika aja üks keskkond, mida seriaalinduses kipub vähe olema), jutukas (teemaarendus), mõnusalt vägivaldne, seks, elu ja muud jutud. Teine hooaeg hakkas seda kõike kordama, kiiremini kaabusi vahetama võrrandist teemaarenduse võttes (s.t vähendades).

Tundub, et kolmanda hooaja asemel on mõistlik vahepeal ajas tagasi minna (on ju kahest erinevast ajastust asju vaadata) ja peale seda Yello't edasi vaadata.

Taylor Sheridan on teindud head tööd. Lisaks on võimalik teda näha ka Lioness'i (kes pole näinud, siis soovitan) teises hooajas - seal kõlab tema suust üks lahe lause (mõistagi, kuidas kellelegi mõjub - kes paneb tähele, keda jätab külmaks ja kerib edasi).
    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
      The Day of the Jackal[/I], see on juba täitsa nunnu kraam.Pulsi sain ka kõrgeks.
      Mõned episoodid sellest seriaalist filmiti Tallinnas.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Ma vaatasin kaks hooaega ära - teise vaatamine on oli lõpus veits pingutamine, sest polnud enam haarav. Keegi satub kellegi rumaluse tõttu mingisse jamasse ja siis seda klatitakse.

Esimene hooaeg oli vägev - uudne (üle pika aja üks keskkond, mida seriaalinduses kipub vähe olema), jutukas (teemaarendus), mõnusalt vägivaldne, seks, elu ja muud jutud. Teine hooaeg hakkas seda kõike kordama, kiiremini kaabusi vahetama võrrandist teemaarenduse võttes (s.t vähendades).

Tundub, et kolmanda hooaja asemel on mõistlik vahepeal ajas tagasi minna (on ju kahest erinevast ajastust asju vaadata) ja peale seda Yello't edasi vaadata.

Taylor Sheridan on teindud head tööd. Lisaks on võimalik teda näha ka Lioness'i (kes pole näinud, siis soovitan) teises hooajas - seal kõlab tema suust üks lahe lause (mõistagi, kuidas kellelegi mõjub - kes paneb tähele, keda jätab külmaks ja kerib edasi).
        Njaa. 1923 ja 1883 on nagu armastuslood ja Yellowstone nende kõrval prõmmimine.

1883-st hoidsin ennist eemale, sest kantrimuusikutest abielupaar Tim McGraw ja Faith Hill on seal peaosas - selgus, et arutu põdemine ja nüüd oleks raske kedagi teist seal näha.
        Taylor Sheridan ütles nende kaasamise osas, et põhimõtteliselt saab iga inimese näitlema panna. Sõltub lähenemisest ja keskkonnast... jalkaga on mõneti sama.

1923-l peaks nüüd hakkama teine hooaeg ka jooksma, kuid selle esimest hooaega on hea juba praegu vaadata - hingestatus, huumor, otse ja kohe vägivald.

Ütleks, et ajas tagasi vaatamine toimis väga hästi.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Soomlaste Konflikti polegi vist siin mainitud. Mõtlesin eile, et võtan esimese episoodi ette, aga lõpuks läksid kõik 6 osa ühe õhtuga. Minu arust oli päris haarav. Mõnes momendis ehk oli veidi puine või natukene liiga hollywood, aga mind liigselt ei häirinud. Neile kes tunnevad, et sõjateemasid on elus liiga palju või on nõrgema närviga, siis soovitan vahele jätta, aga teistele kellele üldiselt põnevikud ja action meeldib, siis julgen soovitada. Praegu maailmas toimuva valguses mõjub see minisari väga relevantsena, kuigi lahingustseenid olla väidetavalt filmitud enne 2022 a venelaste täiemahulise kallaletungi Ukrainale ja mingil määral olla teadlikult üritatud päriselus toimuvaga paralleele ka tagasi tõmmata (vähemalt kuskilt ma nii välja lugesin).

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
            Soomlaste Konflikti polegi vist siin mainitud. Mõtlesin eile, et võtan esimese episoodi ette, aga lõpuks läksid kõik 6 osa ühe õhtuga. Minu arust oli päris haarav. Mõnes momendis ehk oli veidi puine või natukene liiga hollywood, aga mind liigselt ei häirinud. Neile kes tunnevad, et sõjateemasid on elus liiga palju või on nõrgema närviga, siis soovitan vahele jätta, aga teistele kellele üldiselt põnevikud ja action meeldib, siis julgen soovitada. Praegu maailmas toimuva valguses mõjub see minisari väga relevantsena, kuigi lahingustseenid olla väidetavalt filmitud enne 2022 a venelaste täiemahulise kallaletungi Ukrainale ja mingil määral olla teadlikult üritatud päriselus toimuvaga paralleele ka tagasi tõmmata (vähemalt kuskilt ma nii välja lugesin).
            Ja kust seda vaadata saab?
            "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas _AI_ Vaata postitust

Ja kust seda vaadata saab?
              Ma vaatasin läbi Telia veebirakenduse (telekas vist jooksis/jookseb Inspira+ pealt), aga võimalik, et saab kuskilt veel.

Kommentaar

Netflixi Adolescence väärib seda saadud kiitust küll, a temaatika juba selline, et v jamada ei tasu. Eriline peak just episode 3.

Kommentaar

Seriaali Unustamatu kuues hooaeg on mega hea - elu ja selle keerdkäikudest ning inimestest. Jupiteris.

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
                    Netflixi Adolescence väärib seda saadud kiitust küll, a temaatika juba selline, et v jamada ei tasu. Eriline peak just episode 3.
                    +1.

Selle sarja esimene osa on totaalne meistriteos.

Kerima ei pea kui vaim vastu peab pingele.

Kommentaar

Mobland - kergemat sorti gängsterikas. S.t et pole keeruliseks aetud. Vastupidi - tempokas, naljakas ning kohati sünge. Voolab nagu kevadine vesi (le romantique).
                      Enim saavat kajastust lojaalsus ja sihipärane tegevus. Kõik muu on selle ümber.

No ja siis veel Tom Hardy. Fucking A.

Eniveis, lakkuge panni ja pange silmad peale.

Kommentaar

Working...
                      X