Ehk tasub anda võimalus Suits nimelisele sarjale. Ise olin algul suhteliselt ebalev selle sarja suhtes aga pärast vaatasin 2 hooaega mingi kahe nädalaga läbi. Minule igatahes meeldis
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Ei vaata kahjuks loojerite või loofirmade tegevust käsitlevaid asju..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas WeThePeople Vaata postitusta Shameless?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustSherlockAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustTuleb ka tänapäeval mingeid seriaale mida vaadata kuniks Breaking Bad või Troonid või Mad Men tagasi tuleb? Sest seda Girlsi mina enam ei jaksa vaadata.
Justified
Sherlock (UK oma ja kindlasti mitte USA)
Kui võib ka komöödia, siis: Parks and Rec ja Louie
Kui võib ka muud, siis: uued Espn 30 for 30 (kui vanemad vaadatud)When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mina avastasin enda jaoks salaagendi multika Archer! Hea huumor ja tegevusrohke seriaal.
Ma ei mäleta, et keegi oleks seda siin kirjeldanud, nii et võtan selle ette ka.
Tegu on siis luureorganisatsiooniga ISIS ning nimitegelane on enesekeskne, maailma kõige ohtlikum salaagent, kes armastab alkoholi ja naisi. Tema ema on organisatsiooni ülem ja tema ex-pruut on kolleeg. Musta huumorit, verd ja paljast ihu on palju.
Kes tahab rohkem näha võib googeldada. Aga ma usun, et paljudele foorumi kasutajatele see sari meeldiks.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKui võib ka muud, siis: uued Espn 30 for 30 (kui vanemad vaadatud)
ja Archer mul ammu 1 lemmikuid ka.
e. Neljas 30 for 30 ehk siis Benji oli jälle väga väga hea.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMina avastasin enda jaoks salaagendi multika Archer! Hea huumor ja tegevusrohke seriaal.
Ma ei mäleta, et keegi oleks seda siin kirjeldanud, nii et võtan selle ette ka.
Tegu on siis luureorganisatsiooniga ISIS ning nimitegelane on enesekeskne, maailma kõige ohtlikum salaagent, kes armastab alkoholi ja naisi. Tema ema on organisatsiooni ülem ja tema ex-pruut on kolleeg. Musta huumorit, verd ja paljast ihu on palju.
Kes tahab rohkem näha võib googeldada. Aga ma usun, et paljudele foorumi kasutajatele see sari meeldiks.
Kommentaar
-
Mõtsin, et hakkan vaatama House´i. Olles ära vaadanud mingi 8 osa, tekkis küsimus. Kas ka järgnev on sama imal, et ravin 2 tava kondaniku ning ühe raske sümptoniga kodaniku, viskan paar nalja per osa, läbi ning vaata järgmist!?
PS: Homme Troonide mängu kolmanda hooaja esimene osa!varupallivarupumpaja
Kommentaar
-
Algselt postitas Stjopa Vaata postitustMõtsin, et hakkan vaatama House´i. Olles ära vaadanud mingi 8 osa, tekkis küsimus. Kas ka järgnev on sama imal, et ravin 2 tava kondaniku ning ühe raske sümptoniga kodaniku, viskan paar nalja per osa, läbi ning vaata järgmist!?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar