How I Met Your Motheri Facebooki lehekülg spoilis täna tuhandete inimeste (kaasa arvatud minu) jaoks hetke, mida kaheksa aastat oodatud on. Ausalt, minge p***i.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMilleks üldse likeda telesaateid fb-s?
aga kas filme või raamatuid või lemmikklubi tohib?
mille järgi sa seal vahe sisse teed?
milleks?
milleks üldse midagi teha? miks nt FB-s keegi sõbraks märkida?
noh, on lihtsalt selline sotsiaalvõrgustik
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMina isiklikult seda infot ei soovi
et oma (halba) maitset reklaamida
selle järgi, mis kellelegi meeldib, kasvõi jalgpalli vaadata, teevad inimesed paratamatult järeldusi selle kohta, mis inimene oledGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustaga kas filme või raamatuid või lemmikklubi tohib?
mille järgi sa seal vahe sisse teed?
Kommentaar
-
Algselt postitas zelee Vaata postitustEt näha uue osa/hooaja treilerit, saada teada millal uus osa/hooaeg tuleb. Veel minhit infot teada saada. Oleks loogiline.
Algselt postitas rauulo Vaata postitustHow I Met Your Motheri Facebooki lehekülg spoilis täna tuhandete inimeste (kaasa arvatud minu) jaoks hetke, mida kaheksa aastat oodatud on. Ausalt, minge p***i.
Kommentaar
-
Ma läksin suurest igavusest juba ühe hooaja jooksnud asjade kallale. Ja mõlemad, nii Wyomingi šerifist rääkiv Longmire kui KGB sliiperite lugu The Americans paistavad esimese osa põhjal päris vahvad. Eriti mulle meeldis ameeriklaste algusstseen - oskuslikult on kasutatud Fleetwood Maci omaaegset hitti "Tusk".the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Proovi Vampire Diaries, see on True Bloodi sarnane vampiiride, libahuntide ja nõidadega. Treiler tundus väga naistekas, ja polnud mul väga usku sellesse sarja, aga ükskord juhtusin telekast ühte osa nägema ja hakkasin vaatama. Praegu väga rahul, et leidsin selle sarja ikkagi.
+ Nina Dobrev
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar