Sarja nimi on juba nii pask, et ei vaataks seda kunagi. #eelaimdus
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Vanad autod, targad idioodid ja kohvi ehk Comedians In Cars Getting Coffee. Seinfeldi poolt organiseeritud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas PendliFelix Vaata postitustkes ei saa v ei viitsi torrentitega sehkendada- siis SIIN on mõned ok asjad k striimimiseks. (pahaks keeramine, hannibal, house of cards)Algselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Kas keegi oskab soovitada pädevaid usa või briti komöödiasarju, mille mingi seltskond on ise loonud, kirjutanud ja kus nad ise näitlevad? Ehk midagi stiilis nagu It`s always sunny in Philadelphia või Workaholics, mis mulle väga istuvad (eriti esimene).
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas keegi oskab soovitada pädevaid usa või briti komöödiasarju, mille mingi seltskond on ise loonud, kirjutanud ja kus nad ise näitlevad? Ehk midagi stiilis nagu It`s always sunny in Philadelphia või Workaholics, mis mulle väga istuvad (eriti esimene).
tuubas full episoded üleval kaAlgselt postitas JT8055Olge aktiivsemad!
Kommentaar
-
Algselt postitas Ctulu Vaata postitustVaatasin just Fullmetal Alchemist: Brotherhoodi ära. Ma olen kunagi seda manga vormis lugenud, aga kurat, tegu on ühe parema stooriga üldse. Pakub emotsiooni veel mõnda aega pärast vaatamist."Inimesed vihkavad mind, kuna olen ilus, rikas ja mängin väga hästi jalgpalli"
Kommentaar
-
Algselt postitas xrip55 Vaata postitustKeegi siit Netflixi kasutajates on huvitatud ?
Kommentaar
-
Algselt postitas sunnik Vaata postitusträägi lähemalt
Muidugi võimalik ka läbi netflixi endale kasutaja teha aga see suht kallis.
Tuttav müüb järgnevalt:
1 konto - 4€
3 kontot - 10€
5 kontot - 15€
10 kontot - 20€
50 kontot - 50€ (ideaalne kasumiga edasimüügi eesmärgil)
50+ kontot - kokkuleppel
lisaks annab ka 3 kuud garantiid ehk juhul kui kasutaja saab banni võib subscription lõpetatakse annab uue kasutaja.
Ühe kontoga võib saada hakkama isegi kuni aasta.
huvi korral saab õpetused ka Smart TV, Wii, Xboxi ja PS3 jaoks.
Ise kasutan sellist varianti praegu. Ja no tõsiselt hea koht on.
Kommentaar
-
Leidsin netiavarustest sellise sarja nagu Under the Dome treileri ning proovin õhtul esimesed osad ära vaadata, ning siis muljetada, aga treileri põhjal tundub huvitav. Kes on näinud Simpsonite filmi, siis seal oli sarnane asi
Kommentaar
-
Ma olen siiani need osad ära vaadanud, mis väljas on. Suht normaalne, vahepeal on veits imelik , aga no muidu meeldib ja eks teatud salapära on ka olemas. Ja no lehm läks ka normaalselt pooleks ."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar