Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKas Sopranodega on ka nii, et algus on elusitt ja siis mingist hooajast läheb asi käima a la Breaking Bad?
Aga muidugi ma oma maitselt ütleks, et BB kaks esimest hooaega on brilliant (kui kogu sarja oled lõpuni vaadanud ja siis nt sony turbost vms vaatad esimest hooaega)
Sopranode teine hooaeg on üks sarja paremaid imho, esimene on selline..."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustSoovitan Itaalia seriaali Gomorrah. Kui teile meeldib maffia-teema, siis see on kindlasti must-see. Olemuselt on sari vast midagi Sopranode ja The Wire'i vahepealset.
ise soovitaks pigem Il Capo dei Capi(a'ka Corleone) ehk The Boss of the Bosses filmiseeriat. mis räägib Salvatore Riinast, Corleone küla talupojast ja tema tõusust. uudiseid lugev inimene teab teda, kui Falcone mõrva(pommitamise?) niiditõmbajat.
* - uttiv, kas kõik (minu) arvutused ongi tänapäeval sellised "kas täitsa oscar? // mitte päris 95/100 // kriitikute hinded on kõrgemal, kui emotsioon" pask?
Kommentaar
-
Genny Hondurases veedetud aeg võis oluliselt pikem olla kui sarjast tundus. Kuigi tuleb nõustuda, et 180-kraadine pööre oli ebaloomulik. Eks sarja põnevamaks tegemiseks kobati teinegi kord usutavuse ja mitteusutavuse piiril, kasvõi kõik need ohvriterohked tulistamised. Itaalia ei ole ju päris Mehhiko, kus sa regulaarselt ridamisi laipu vedelema jätad. Ometigi oli üldine mulje hea. Minu arvates endiselt must-see (nii 7,5 või 8/10). Palju neid kvaliteetseid tänapäeva maffiat kajastavaid tooteid nüüd ikka leidub.
Kommentaar
-
hea? mnjahh, enamjaolt nõus. ma kardan, et kolmandaks hooajaks on asi täiesti lödi. tehakse seda ikka edasi? lõpp sellele vihjas. aga kes teab, ehk saavutataksegi tasa ja targu see raamatu olemus, mis minu ka õnnelikuks teeb.
ohvriterohked paugutamised - eks televisioon peab ka teatud määral ikkagi enda asja tegema ja selle saab andeks anda. mõrvadest Camorral kindlasti puudust ei ole.
Your book and your articles have turned a giant spotlight on the Camorra, and you’re still reporting on these issues. What is the situation like today in Naples? What are the latest developments?
Naples is in a criminal stalemate. There have been numerous arrests in the city’s hinterland, and this has created a power vacuum, but there has also been a sort of regrouping, a new partitioning of the territory. In substance, the criminal organizations are still very strong, and their finances are still widely unknown to investigators. There have been some monetary seizures by the Italian authorities but not enough. Murders have gone down slightly -- there used to be one murder every day; now there’s one every three days -- but their power is still huge. I especially requested that a title card be placed at the end of the [Gomorrah] film with some statistics, including a fact that came out of a recent investigation: that the Camorra was trying to invest in New York to rebuild the Twin Towers. This gives you an idea of the economic power that they have.
+
üks asi, millega endale veel tuhka pean pähe raputama on see, et ma ei tabanud ära, kuidas papa Savastano hulluks minek oli kõige pesuehtsam mäng.
keegi Black Donnellys ja Love/Hate kohta oskab hinnangut anda? neid vist on ka soovitatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustEesti keeles peaks olema ka raamat "Camorra-kes räägib peab surema", oli vist miskit sellist? Hea sissejuhatus maffia sünnile Itaalias ja mafioosnikutest läbi aegade.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas keegi seda Sony peal jooksvat The Bridge ehk Sild on vaadanud? Kas on mõtet alustada selle vaatamist või mitte?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar