Algselt postitas CD7
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
ETV pealt jooksvad reklaamid on päris head.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Keegi seda on näinud?
Kirjeldus:
"Peter, an FBI agent stationed in Jerusalem who, while investigating a murder of a young female archaeologist, uncovers a conspiracy 2000 years in the making."
Kommentaar
-
Vaatasin viimase kahe päevaga Better Call Sauli ära.
Vaimukas - jah.
Head karakterid - jah.
Breaking Badi tempo - mitte päris.
Viiteid Breaking Badile - natuke, mis on ka positiivne, sest ilmselt oleks iga produtsendi unistus, et lastakse legendi peal liugu, aga tehti iseseisev hea sari.
Üldiselt meeldiv kogemus. Aga selliseid hooaja lõpu tõelise pinge ehitamisest jäi puudu. Pigem on selline karakteri arengu peale keskendunud sari.
Kommentaar
-
Feministid on otsaga jõudnud Hollywoodi ja vallutavad sealset filmimaastiku.
Yes, it is Supergirl.
Mulle meenutab supergirl millegi pärast Marilyn Jurmanit, võta kinni.
Pilootosa oli suht pask. Eks ta parajalt ära leierdatud teema ole ka, alles tuli ju välja The Messengers, kus on ka supervõimed teemaks, aga pigem Fantasic fouri teemal, ehk igal ühel oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustHäid uusi sarju ka tehtud on või? Ise leidsin midagi sellist:
http://www.imdb.com/title/tt3530232/?ref_=nv_sr_1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar