Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
TV Sarjad
Collapse
X
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustSee pole nüüd üldse kindel, et see Glenn on. Koomiks ja sari erinevad teatud asjades diametraalselt (nt Andrea on siiani koomiksis elus ja terve jne). GoTis nt on nüüd sari raamatutega samal pulgal. Erinevused siiski on
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAndrea ja Carol (kes on siis erinevalt) on siiski natuke perifeersemad karakterid. Nii suurt erisust nad vaevalt sisse teevad."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
alustasin üle pika aja millegi uue vaatamist, seekord jäi sõelale house of cards. teine hooaeg poolepeal, zoe on väga äge karakter ja võrreldes esimese hooajaga on ta nagu öö ja päev.
skeemid on vägevad, suuresti poliitvõhikutele tehakse need võimalikult arusaadavaks ja harutatakse terve hooaja peale püändiga laiali. kuradi vinge seriaal, joppas valikuga igatepidi. (taolise emotsiooni ajendil hakkasin GoT lugema/vaatama möödunud aastal, kuidas saakski kahetseda?)
Kommentaar
-
Making a murderer.
Võimas dokksari, pole midagi öelda. Tegijate pühendumus on fenomenaalne, ligipääsetavus ka erakordne ja lugu lihtsalt nii uskumatu, et tõsi. Äkki on siin teemas isegi mainitud, aga kiirotsingul ei leidnud. Jah, ma saan muidugi aru, et tegijad on teatavas mõttes valinud poole, aga teisiti ei oleks sel lool sellist mõjujõudu. ma meelega enne vaatamist ei googeldanud ja kuni viimase osani arvasin, et tegu on mockumentaryga, kus palgatud näitlejad ja andekas stsenarist, aga.
Ma ei tea, selle sarjaga sai igatahes iga sent tagasi, mis NFile kulutatud. Tõsiselt soovitan, eriti hea veel korraga vaadata (10 h)."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustSee pole nüüd üldse kindel, et see Glenn on. Koomiks ja sari erinevad teatud asjades diametraalselt (nt Andrea on siiani koomiksis elus ja terve jne). GoTis nt on nüüd sari raamatutega samal pulgal. Erinevused siiski on
TWD on selline läila meelelahutus, kohati suht sitalt kohendatud tele jaoks ja tihti tekib tunne, et miks seda jama vaadata üldse. Negan muidugi parandas asja, viimane osa oli väga tsill.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustMaking a murderer.
Võimas dokksari, pole midagi öelda. Tegijate pühendumus on fenomenaalne, ligipääsetavus ka erakordne ja lugu lihtsalt nii uskumatu, et tõsi. Äkki on siin teemas isegi mainitud, aga kiirotsingul ei leidnud. Jah, ma saan muidugi aru, et tegijad on teatavas mõttes valinud poole, aga teisiti ei oleks sel lool sellist mõjujõudu. ma meelega enne vaatamist ei googeldanud ja kuni viimase osani arvasin, et tegu on mockumentaryga, kus palgatud näitlejad ja andekas stsenarist, aga.
Ma ei tea, selle sarjaga sai igatahes iga sent tagasi, mis NFile kulutatud. Tõsiselt soovitan, eriti hea veel korraga vaadata (10 h).
järgmisena ootame “OJ: Made in America”
“O.J. Made in America,” the most ambitious project from ESPN Films to date, will air over the course of a week in June, ESPN announced today, and will get a launch on sister broadcast network ABC. The 10-hour episodic documentary had premiered earlier this year at the Sundance Film Festival.
The latest project under ESPN Films’ “30 for 30” brand, “O.J. Made in America” will premiere on Saturday, June 11 at 9 p.m. ET/PT on ABC. After an ESPN replay at 7 p.m. on Tuesday, June 14, the second two-hour installment will follow at 9 p.m., and subsequent episodes will air June 15, 17 and 18.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOJga oli ju pöörane keiss, et lõpus mõisteti ta õigeks ja siis hakkasid vaatajad jaurama, et "kuradi värdjad, kuidas see võimalik on, et ta lõpus õigeks mõisteti!? nii totter lõpp ja kõige halvem sarjalõpp eales".
(aga minu lingitud on oodatavalt parem asi, kui buzz ja ESPN-i bet paika peab. ikkagi dok)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustsa päriselt uskusid neid? ma ei ole võimeline uskuma seda at the age of trolling as we are.
(aga minu lingitud on oodatavalt parem asi, kui buzz ja ESPN-i bet paika peab. ikkagi dok)
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa kusjuures usun, kuna maailm on suur'n'lai.
Kommentaar
-
Väga head näitlejad. Sellest sarjast algas päris mitu tähelendu(James Franco, Seth Rogen, Jason Segel). Sarja naispeaosatäitja(Linda Cardellini) on tõenäoliselt läbi aegade kõige kenam näitleja.
Storyline oli hea. Karakterid suht cliche, kuid siiski huvitavad. Üpris lihtsast kontseptist(high school) suudeti väga palju põnevust tekitada.
Ma ei tea kas kokkusattumus või ei, aga main cast oli umbes 80% jewish
Sarjast on ainult üks hooaeg 18ne osaga. Üks osa kestab 44 minutit ja on täpselt sobiva pikkusega vaatamiseks. Mingil põhjusel see sari canceldati juba pärast 12ndat osa, ning tänu sellele lõpp veidi kannatab.
overall 8/10 hea meelelahutus ja mõnus 80ndate ja gümnaasiumi nostalgia.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust[IMG]
Linda Cardellini on tõenäoliselt läbi aegade kõige kenam näitleja.
Gal Gadot,Rosamund Pike, Abigal Spencer, Margot Robbie,Emmy Rossum, Emma Watson, Freida Pinto, Marion Cotillard, Kate Beckinsale, Jordana Brewster, Sienna Miller, Olivia Munn (he-he), January Jones, Rashida Jones, Yvonne Strahvoski, Emma Roberts, Morena Baccarion, Emily Vancamp
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar