Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you. -
Ikke tilgjengelig utenfor Norge
VPN-iga pääseb NRK-d vaatama?Kommentaar
-
Ma olen väikese lapse kõrvalt väga kodune hetkel, pöffile suurt ei jõua, aga õnneks on paar uut toredat sarja: The Mandalorian on Star Warsi tootjatelt, mistõttu toredaid elukaid näidatakse päris palju - asi küll alles algas, nii et suuremat pilti veel pole ja His Dark Materials, mis paistab päris õnnestunud Philip Pullmani ekraniseering. Kohe jõuab The Crowni kolmas hooaeg ka Netflixi, seda ootan, et subtiitritega vaadata. Päris nauditavad on ka paar selle sügise jänkiuustulnukat: All Rise, mitte kõige halvemini kirjutatud kohtusaalidraama ning Stumptown, mis räägib päris lahedas stiilis naiseradetektiivist.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
See oli täitsa hea selle hetkeni, kui helikopter talle peole järgi tuli. Edasi läks asi allamäge. Et see oli esimese episoodi umbes 35. minutil, siis see võtab asja kokku.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
★★★★★★Kommentaar
-
Värdjad! Kus on kolmas hooaeg?!Keegi sellist sarja nagu Dark ka vaatab? Naljaga pooleks öeldakse, et see on "Stranger Things täiskasvanutele" ja eks mingi tõde on taga ka, kuigi mõlemad sarjad väga meeldivad.
Esimene hooaeg oli vahepeal veidi veniv, aga teine hooaeg on küll täiesti suurepärane iga osaga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Just vaatasin lõpuni. Aasta sarja pretendent. Sellel sarjal on by default vihkajaid, kuna kõik peaosatäitjad on täis munnid. Väga autentne sari. Naistele see tõenäoliselt ei meeldi.
Ma ei tea kust peale NRK seda kahjuks vaadata saab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar