Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football! -
Olen viimased paar nädalat vahelduva eduga vaadanud Netflixist Ozarki ja ei mõista miks sellel sarjal nii kõva haip on? Kuigi sarjal on palju häid momente siis pidevalt rikutakse need momendid karakterite idiootsete otsuste ja aina ebausutavamaks muutuva plotiga. Idee kohaselt peaksid kaasa elame perekond Byrdidele, aga minu jaoks on pereema Wendy kõige ebameeldivam karakter ja muutub isa osaga aian vastumeelsemaks(olen S2E8 juures).
Väidetavalt peaks 3. hooaeg kõige parem olema ja saanud palju kiitust igal pool. Kuidas siin mõni ekspert arvab, tasub edasi veel vaadata ?Kommentaar
-
Naljakas, aga täpselt samal maal. Kunagi oli vist BBga sama lugu, et pika puuga kõige ebasümpaatsem tegelane oli Skyler, kelle tõttu inimesed seriaalist vihaposte tegid. Järelikult hästi tehtud karakter. BB ozark ei ole, aga tugev küll.Olen viimased paar nädalat vahelduva eduga vaadanud Netflixist Ozarki ja ei mõista miks sellel sarjal nii kõva haip on? Kuigi sarjal on palju häid momente siis pidevalt rikutakse need momendid karakterite idiootsete otsuste ja aina ebausutavamaks muutuva plotiga. Idee kohaselt peaksid kaasa elame perekond Byrdidele, aga minu jaoks on pereema Wendy kõige ebameeldivam karakter ja muutub isa osaga aian vastumeelsemaks(olen S2E8 juures).
Väidetavalt peaks 3. hooaeg kõige parem olema ja saanud palju kiitust igal pool. Kuidas siin mõni ekspert arvab, tasub edasi veel vaadata ?"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
-
Natuke edasi vaadates sain nüüd aru, et Wendyga tahetakse teha Walter White 2.0 naisversioon, aga tema evolutsioon tehtud natuke liiga rutakalt minu arvates. Aga nõus, et vihatud karakter võib olla ka väga hea karakter a la King Joffrey
Breaking Badiga on paralleele tõesti. Ruth on ka pmst hillbilly Jesse Pinkman
Kommentaar
-
Romelu Lukaku soovitusega tulev Power on põnev vaatamine, kuigi kohati minnakse asjadega üle võlli.Kommentaar
-
Epic oss confirmedRomelu Lukaku soovitusega tulev Power on põnev vaatamine, kuigi kohati minnakse asjadega üle võlli.Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Ozark Ray Donovaniga sarnane minu arust, aga Ray Donovan on parem veits.Natuke edasi vaadates sain nüüd aru, et Wendyga tahetakse teha Walter White 2.0 naisversioon, aga tema evolutsioon tehtud natuke liiga rutakalt minu arvates. Aga nõus, et vihatud karakter võib olla ka väga hea karakter a la King Joffrey
Breaking Badiga on paralleele tõesti. Ruth on ka pmst hillbilly Jesse Pinkman
Kommentaar
-
Ma avastasin täiesti juhuslikult HBO-st sellise sarja nagu Ballers. NFLi mängijate, aga eelkõige agentide igapäevasest elust. Tundub väga realistlik. Karakterid on ka ägedad ja üldiselt mõnus vaatamine. Viies hooaeg pidi asja perse keerama, aga 3,5 hooaega on mul küll lennates läinud. Eks paistab, mis edasi. Pooletunnised episoodid on ka head. Täpselt parajad, mida söömise kõrvale vaadata.Kommentaar
-
Entourage on suht sarnane, ainult et naitlejatest.Ma avastasin täiesti juhuslikult HBO-st sellise sarja nagu Ballers. NFLi mängijate, aga eelkõige agentide igapäevasest elust. Tundub väga realistlik. Karakterid on ka ägedad ja üldiselt mõnus vaatamine. Viies hooaeg pidi asja perse keerama, aga 3,5 hooaega on mul küll lennates läinud. Eks paistab, mis edasi. Pooletunnised episoodid on ka head. Täpselt parajad, mida söömise kõrvale vaadata.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar