Tundub, et BB juhatab Better Call Sauli sisse, sesmõttes tunduks loogilisem vaadata sedapidi.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
TV Sarjad
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Lihtsalt väga hea spin-off.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
-
Tükk aega tagasi vaadatud küll, kuid BCS on esimene hooaeg veidi aeglane, sealt edasi on küll väga hea olnud. Ütleks isegi, et iga hooajaga paremaks läinud.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib TammekaKommentaar
-
Iga hooajaga läheb paremaks tõesti ja 5. hooaeg oli juba tõeline masterpiece ja sama põnev kui BB, aga pigem oleks ikkagi parem alustada BB-ga ja alles siis võtta BCS ette. BCS-i esimese kahe hooaja vaatamine võib kohati päris igavaks minna, eriti kui teatuid karaktereid ja nende backstoryt varem ei tea.Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kas Walter White ja Jesse Pinkman tuuakse BCS-i kuuendal hooajal tagasi? Walter White’i saatus on Breaking Badist teada, aga samas Jesse Pinkmani osas saaks veel veidi edasi liikuda, kuigi ka tema puhul said Breaking Badis peaaegu kõik otsad kinni pandud.Kommentaar
-
El Caminot pole vaadanud?Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar