Algselt postitas j6u1uv4n4

Vaata postitust

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse

X
- 

Sai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Varasemalt on meeldinud väga ka ”it crowd”. ”Modern Family” oli ka teatud hetkeni üpris vinge, kuid viimased hooajad vaatasin juba lihtsalt vaatamisr pärast.
Mida võiks järgmisena ette võtta?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
 - 

Trailer Park Boys'i oled vaadanud?Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Varasemalt on meeldinud väga ka ”it crowd”. ”Modern Family” oli ka teatud hetkeni üpris vinge, kuid viimased hooajad vaatasin juba lihtsalt vaatamisr pärast.
Mida võiks järgmisena ette võtta?
Kommentaar
 - 

Ei ole. Mul millegi pärast eelarvamused sarjast ning pole julgenud alustada.Algselt postitas szandor Vaata postitustTrailer Park Boys'i oled vaadanud?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
 - 

NorsemenAlgselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Mida võiks järgmisena ette võtta?Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
 - 

Office ja ParksRec ka minu lemmikud.Algselt postitas mjaasa Vaata postitustSai siis kuu alguses ära vaadatud ”Park and recreations”, väga mugavalt oli ilmunud Netflixi. Sel ajal oli pooleli ka Ameerika ”Office”, mis sai ka eile läbi. Neist esimene on mu lemmik sitcom, vist.
Mida võiks järgmisena ette võtta?
Soovitan ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADEPLHIA
Kommentaar
 - 

Kas sul pole?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustParks rec netflixis?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
 - 

- 

Mul on Soome versioon muidu. Järelikult Eestis ei ole, kuigi ise arvasin et pigem leidub seal ka.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi leidnud küll.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
 - 

ei ole palju põhjamaist põrnitsemist. suhteliselt hoogne on.Algselt postitas cabron Vaata postitustkas on palju põhjamaist põrnitsemist?
Kommentaar
 - 

Jätan praegu vahele, kuid panen kirja tulevikuks.Algselt postitas szandor Vaata postitustTrailer Park Boys'i oled vaadanud?
Hakkasin seda hetkel vaatama.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustNorsemen
See on vist üleval ainult Prime's. Seal pole mul kahjuks kontot.Algselt postitas Converse Vaata postitustOffice ja ParksRec ka minu lemmikud.
Soovitan ITS ALWAYS SUNNY IN PHILADEPLHIAIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar