Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maailma kõige hirmsamad laulud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma eksju muusikast vabsee biiti ei jaga, aga mg oma tundub lihtsalt sitt räpp ja vist siia teemasse siiski ei kvali. Aga võibolla olen lihtsalt biased räpisõber ja kurvastan, et see vend kuskil väljamaal, kes selle taustaga vaeva nägi, siukse lõpptulemuse sai
    Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Olen juba pikemat aega mõelnud rumalates küsimustes küsida aga panen siia - milleks see teema? Kui need nii kehvad lood on, kes neid ikka kuulata tahab? Ise olen igal juhul hoiatust tõsiselt võtnud ning ühtegi siin nomineeritud lugu (vähemalt siin) kuulanud pole.
      BVB - Vaprus

Kommentaar

Corner taken quickly...

Kommentaar

Ma ei tea... Liiga ränk äkki

Kommentaar

Helen Adamsoni ükskõik mis lugu.
            See koolikiusamise video on ju tore, et poiss aru sai, et ta homo on ning tüdruk endale vanemad sõbrannad leidis, kuid lugu ise on halb.

Algselt postitas Iceman
            Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

enjoy!

Kommentaar

Keegi on maksavorsti võistlust kuulanud.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
                  Keegi on maksavorsti võistlust kuulanud.
                  sealt ta tuli jah... selliseid asju lihtsalt peab jagama siin.

Kommentaar

Avastasin, et isegi Tõnis Mägi on võtnud snitti selle teema staarilt Strippar-Marcolt ning miksinud seda läbulaulude ja endaga.
                    Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
                      Avastasin, et isegi Tõnis Mägi on võtnud snitti selle teema staarilt Strippar-Marcolt ning miksinud seda läbulaulude ja endaga.
                      Ei tea kas see on taotluslik, aga osa sellest on küll ilmselge Faithless - Insomnia ripoff

Kommentaar

Ei tea kas on olnud siin tuhandete eelnevate kommide seas, aga liiga hirmus ja isegi halb, mis siiski osutub liiga heaks
                        Beck-Looser

Messi...The never ending legend!

Kommentaar

Kas Vaido elab mingine 6 kuud reaalsest ajast maas vms?
                          Algselt postitas Iceman
                          Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Mis reaalsuses ta üldse elab? Sügavalt kahtlen tema vaimses tervises.

Kommentaar

Kommentaar

Aidsihaigetel pole kerge see elu.

Kommentaar

Working...
                                X