MCM ja MJ siia lisada oli debiilne imo, aga hirmsasti tahaks su lemmiklugusi teada .. Endapoolt lisaks kõik pop, drance ja räpp laulud, neid ei suuda ei söögi alla, peale ega ajal kuulata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustHahaa, võimasAlgselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas AndresR Vaata postitustPole just kõige suurem dubi fänn, aga see lugu on küll suht mõnus.Suhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustte nagu pole siiani aru saanud et eurovisioon on mõtetu värk?
Algselt postitas aron8888 Vaata postitustMJ siia lisada oli debiilne imo, .. Endapoolt lisaks kõik pop ...neid ei suuda ei söögi alla, peale ega ajal kuulata.
Eile oli MTV peal. Väga halb. Mul on meelest ära lännu, mida kõike pidin lisama. Samalajal minu isiklik suurõõv:
Kommentaar
-
mismoodi see on siiani lisamata, aru ma ei taipa. halvim naljalugu ever, seevastu muidugi sobib hästi hommikuse oksendamise kõrvale (ette/järele).
lisaks tahaksin veel tervitada nupuvendi, kes on siin teemas ära maininud mingi žanri tervenisti (v.a kui tegu ei ole tõesti crabcore'i või muu loomupärase perverssusega). ja siis seda ka, kes selle dubi loo postitas. te olete toredad.
aa, ükspäev jäi kuskilt selline silma:
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustSee mingi tantsulugu, kus on lõõtspilli sämplitud, nime ei tea. Õõõutne.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar