320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maailma kõige hirmsamad laulud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Ma juba ammu panin selle siia. Muidugi vaga bueno kui mul on mottekaaslasi. Jubedus mis jubedus. Eesti rapp/hiphop on muidugi eluaeg olnud kaka.
    Mingi viimase 10-20 aasta kraam on hetkel jah suht cringe, aga kõik see uus mis nüüd viimase paari aasta jooksul tulnud - suht puhas kuld.

Kommentaar

video eest tulevad veel plusspunktid

Kommentaar

Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
        Autotune.exe

Kommentaar

Korralik Takuar-core jälle platsis, poiss vist veidi lihtsam ainult.

Kommentaar

Kommentaar

Ma juba ammu panin selle siia. Muidugi vaga bueno kui mul on mottekaaslasi. Jubedus mis jubedus. Eesti rapp/hiphop on muidugi eluaeg olnud kaka.
              See on siin juba kolmandat ringi ja sa ei olnud esimene . Full hipster mode engaged.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                video eest tulevad veel plusspunktid
                wow, raudselt top3 hirmsaim lugu see aasta.
                Algselt postitas Iceman
                Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Eesti rapp/hiphop on muidugi eluaeg olnud kaka.
                  Kas eesti enamvähem kõik pole suht meh?

Suures plaanis vist pean isegi räpisõbrana su väitega veits nõustuma, a mul on aja jooksul kuulatav kraam filtreerunud enamvähem ainult post 2006 Põhjamaade Hirm och sõpradeks ja täitsa vahva selles mullis elada.
                  Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.

Kommentaar

Kommentaar

ma kunagi jagasin FB-s mingit täiesti pöörast laulu mingilt veidi kummaliselt naisisikult. ta sai sellest aru, et ma pean tema muusikat heaks. ja saatis mulle nüüd enda, ee, uue hiti https://soundcloud.com/eerika-songisepp/saarema-lugu

ma vastasin, et saarema kirjutatakse kahe aa-ga. Ta ütles, et ahaa, aga laulust saab aru ikka ja et tal on üks laul veel, aga ta pole seda veel sisse laulnud. et miks ma räägin? Noh, et oleks lõbus kuulata.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        ma kunagi jagasin FB-s mingit täiesti pöörast laulu mingilt veidi kummaliselt naisisikult. ta sai sellest aru, et ma pean tema muusikat heaks. ja saatis mulle nüüd enda, ee, uue hiti https://soundcloud.com/eerika-songisepp/saarema-lugu

ma vastasin, et saarema kirjutatakse kahe aa-ga. Ta ütles, et ahaa, aga laulust saab aru ikka ja et tal on üks laul veel, aga ta pole seda veel sisse laulnud. et miks ma räägin? Noh, et oleks lõbus kuulata.
                        Sama tots kes DJ Heikiga möllab ju.
                        "Saaremaa valsist" "Saarema lugu" teha on ka prill.
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Täitsa aus Tartu disko ju

Kommentaar

Kas see ongi see mõminaräpp? Soundcloud.com värk?
                            Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

https://www.ohtuleht.ee/896162/video...id-tooli-kulge Võigas. Ei, võimas.

Kommentaar

Saatke siis Hillarile pildid ja video kaa

Kommentaar

Working...
                                X