Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Mis reaalsuses ta üldse elab? Sügavalt kahtlen tema vaimses tervises.
Leave a comment:
-
-
Ei tea kas see on taotluslik, aga osa sellest on küll ilmselge Faithless - Insomnia ripoffAlgselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitust
Leave a comment:
-
-
sealt ta tuli jah... selliseid asju lihtsalt peab jagama siin.Algselt postitas zelee Vaata postitustKeegi on maksavorsti võistlust kuulanud.
Leave a comment:
-
-
Olen juba pikemat aega mõelnud rumalates küsimustes küsida aga panen siia - milleks see teema? Kui need nii kehvad lood on, kes neid ikka kuulata tahab? Ise olen igal juhul hoiatust tõsiselt võtnud ning ühtegi siin nomineeritud lugu (vähemalt siin) kuulanud pole.
Leave a comment:
-
Ma eksju muusikast vabsee biiti ei jaga, aga mg oma tundub lihtsalt sitt räpp ja vist siia teemasse siiski ei kvali. Aga võibolla olen lihtsalt biased räpisõber ja kurvastan, et see vend kuskil väljamaal, kes selle taustaga vaeva nägi, siukse lõpptulemuse sai
Leave a comment:
-
ma siiralt austan inimesi kes suudavad mõningaid asju siit üle 7 sekundi kuulata, ja siia teemasse kvaliftseerida. puhtalt uudishimust, kuidas te pärast "kõrvu puhastate", tunnike mozartit või zen'i vms?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: