Johhaidii
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
Kas need on need Kesk-Eesti ja Lõuna-Eesti kolkakõrtsi peod, kus mediaanharidus on 8. klassi ning hommikul kõrtsi ees mõni nurgatagune hambapolikliinik saab maast tasuta hamba implantaate korjata?Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustpooled laulud siin sellised, millega kuskil püssikas vms tõmbaks peo ikka julmalt käima ju. eriti see viimane!
Kommentaar
-
ma ei tea, kui sul püssirohus õnnestub lõuga saada, siis ilmselt asja eest saadud vmsAlgselt postitas Nasfal Vaata postitustKas need on need Kesk-Eesti ja Lõuna-Eesti kolkakõrtsi peod, kus mediaanharidus on 8. klassi ning hommikul kõrtsi ees mõni nurgatagune hambapolikliinik saab maast tasuta hamba implantaate korjata?
Kommentaar
-
Ma ei tea, mida sa püssika all mõtlesid, aga no googel andis vastuseks, et mingi Lõuna-Eesti urgas seega prove my point.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustma ei tea, kui sul püssirohus õnnestub lõuga saada, siis ilmselt asja eest saadud vms
Kommentaar
-
Sellise jutu peale oleksid võinud seal vanasti õllekannuga pähe saada küll.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustMa ei tea, mida sa püssika all mõtlesid, aga no googel andis vastuseks, et mingi Lõuna-Eesti urgas seega prove my point.
Kommentaar
-
persse, see ikka liiga mega ju.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
kuskil pühaka ääres poistega kolmanda päeva õltsi, naised suveriietes, õhtul kuskil comebackis näpud püsti, naised lava ees kooris:
su poole oo-oo su poole-poole oo-oo su poole-poole oo-oo su poole-poole oo!
järgmise lauluna mingi duubel+ "kaotan ja võidan" jne.
oibljää ma ütlen.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar