Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
hmm.. see teema pealkiri ei lähe kohe mitte, kui kõva kolmandik siinolevatest lugudest on oma aja klassikud ja toovad mälestusi, mida ei suuda ka kõige hullem muusika ära rikkuda.
-
Täisõõv. Tervitan kõiki mehi, kes veeti küljeluude poolt selle eestikeelset versiooni kuulama-vaatama.
Kõik jõululaulud on ka teema.
Leave a comment:
-
Mõtlesin just neid laule, mida sa tsiteerisid, sest neil on jubehirmsad videod. 'So Long Nanny' on mul vist kõikide märkide järgi õnneks kuulamata. Üldiselt on kogu Bedwettersi looming teemakohane. Padarpäikse eestikeelsed laulud on üldiselt isegi enam-vähem. Peaasjalikult just sellepärast, et sõnad pole nende kirjutatud.Algselt postitas wal Vaata postitustSee on üks nende normaalsemaid lugusid. Ehk mõtlesid "So Long Nanny" või midagi sellist? Too lugu käib küll närvidele oma mõttetu nüridusega.
norskile ka kiitus. Sel aastal on sellele laulule/filmile(?) mingi kloon ka tehtud.
Britney tuletas meelde, et mingi loll esitas Pinki parimate videote kogusse. Nagu kaks tilka vett:
Britney:
Pink - http://www.metacafe.com/watch/sy-153...l_music_video/
Leave a comment:
-
See on üks nende normaalsemaid lugusid. Ehk mõtlesid "So Long Nanny" või midagi sellist? Too lugu käib küll närvidele oma mõttetu nüridusega.Algselt postitas Jasper Vaata postitustFlameasi lemmikud:
Ise lisaks siia 90te keskpaiga "megahitid" meilt ja mujalt nagu tuukvikkstaadid, nänsud, apndaunid, dsämmid ning välismaalt ka vastav sõnnik pluss kogu tavalisem hiphop, eriti kui seda vaibakloppimisega segada.
Samuti uuemast ajast Lady Gaga(eriti Poker Face), Britney Spears(peaaegu kõik lood), Pussycati "I Hate This Part", kogu Niki looming (piisav põhjus "Reporterit" mitte vaadata)
Leave a comment:
-
Mul läks kõvaks. Günther on nii kena mees!Algselt postitas Mask Vaata postitustÜks "pärl" tuli veel meelde. Trumbake see üle!
Leave a comment:
-
Jälk laul on. Jääb siia.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOleks selle teema nimi "Maailma kõige hirmsamad videod", siis see sobiks siia. Laul pole midagi erilist, aga kindlasti ei sobi see lugu siia teemasse.
Üks "pärl" tuli veel meelde. Trumbake see üle!
Leave a comment:
-
Tänks kallike, aga tegelikult mind ei huvitanud mitte üks raas tema nime hääldamine, vaid põhimõte, et oma rahast, autodest ja lahedusest lüüritsevatest neegerräpparitest midagi vastikumat minu jaoks ei ole ning need kaks olid kõige eredamad näited, mis mul meelde tulid.Algselt postitas Tofoa Vaata postitustja see tüüp, kes Wale siia pani, on homo. Wale pole Whale, Wale on Vaalé. Laul iseenesest on suht sitt, kuid muidu WDC parim poja kindlasti.
Sellegipoolest tänan veelkord, et võtsid nõuks mind harida, kuigi ma mõistan väga hästi, et Wale ei ole Whale, Wale on Vaalé.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: