See on hea teema.. siin ma saan välja valida kelle ma täiskasvanuna maha koksan lollijutu eest.
Üks kandidaat olemas
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Maailma kõige hirmsamad laulud
Collapse
X
-
-
-
Ma usun, et oleks samuti äärmiselt tervitatav, kui ka sina ennast põlema paneks. Probleemide vältimiseks lihtsalt.Leave a comment:
-
-
-
Jasper, kui mulle meeldib Lauri Saatpalu live.is kuulata, kas ma tõesti pean ennast põlema panema?
Et minu elu lõppebki selles kohas nüüd?
Suht noor veel, ehk annad armu.
Hirmsamate laulude alla paneks ikka mingid vengaboysi- up and downid vms. Samas paljudele meeldib, kui on ninnunännubiit ja aju ei pea isegi mõtlema, mis muusika käib.Leave a comment:
-
Lisada nimistusse Twilighti fännid. Kuigi need vist kõik kattuvad ühe ja sama sihtgrupi alla.
Leave a comment:
-
seda laulu kuuldes hakkasin ma 3 aastat tagasi sõna otseses mõttes ropsima.
aga samas see võis olla tingitud ka alkoholi tarbimisest. go figure...Leave a comment:
-
Sellepärast ,et sellistes tabelites hääletavad teismelised tüdrukud. Mina küll sellise jama peale ei viitsi aega raisata ja olgem ausad, minu maitse ei pääseks sellistesse tabelitesse nagunii.
Edit: Lisame ka siis midagi juurde.
Leave a comment:
-
Koit Toome tuleb mul ka juba uksest ja aknast sisse. G-enka võiks selle Rossi uuesti uksepiitadest läbi visata.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: