Algselt postitas Saarlane
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nuputa!
Collapse
X
-
Kes nad? Kärbes ja sääsk? Või mesilane ja kärbes? Või siis mesilane ja sääsk? Või hoopis kõik kolm?
Kõik kolm mu arust ka ei saa olla samal tasapinnal. Vähemalt lennates mitte. Samal tasapinnal on nad stardis ainult. Panen ka selle vastuse lukku.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas karliito Vaata postitustGERALD+DONALD=ROBERT
leia igale tähele vastav nr 0-9, teada on juba et D=5Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustMis on ühist Baari-Madisel, Tõehetke-Vellol ja Farmi-Helil? Õigesti vastajale auhinnaks tasuta pool aastat moderaatoristaatust Off-Topicu ja Läbu alamfoorumites.
Kus mu auhind on ?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Teiresias Vaata postitustMis on ühist Baari-Madisel, Tõehetke-Vellol ja Farmi-Helil? Õigesti vastajale auhinnaks tasuta pool aastat moderaatoristaatust Off-Topicu ja Läbu alamfoorumites.
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar