kui on selline võimalus siis: vesi & anum mille mahutavus on teada
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Nuputa!
Collapse
X
-
Asi meigib matemaatilist senssi täpselt niikaua, kui numbritele ühikud ehk siis antud juhul eurod-sendid taha panna?
-e-
Oota. Oota.
Kuuenda klassi matemaatika ja ma... Ei... Ma... Deem.
Ühikud maha ja tehted lahti:
5 = 5 = 0,5 = 0,5 = 50
Ruutjuur 25st ei võrdu ruutjuur 1/4-st.
Ehk siis värk ei meigi ka matemaatilist senssi.
Ma vihkan sind.
Kommentaar
-
Algselt postitas Montag Vaata postitustMa elan minevikus ehk kui sentidest on juttu, siis ma mõtlen ikka kroonides.
aga loll pilt on ikkagi (markofkin näitas oma editis juba ära)
a muidu tavaline teisendamine, seda tambitakse ülikoolis ka veel pealuu sissetell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Selle mõistatuse kirjutas Einstein XX sajandil ja väitis, et ainult 1% kogu maailma inimestest suudab selle lahendada.
Kuulu ka selle 1% hulka! Lahenda mõistatus!
Joonistage tabel ja hakake tühimikke täitma järk järgult. Ise sain vastuse kätte väikse pusimise peale.
kellel on lemmikloomaks kalad?
Faktid:
Britt elab punases majas
Rootslasel on koer lemmikloomaks
Taanlane joob teed
Roheline maja asub valgest vasakul
Rohelise maja omanik joob kohvi
Inimene, kes suitsetab Pall Malli, kasvatab linde
Kollase maja omanik suitsetab Dunhilli
Inimene, kes elab keskmises majas, joob piima
Norrakas elab esimeses majas
Inimene, kes suitsetab Blendi, elab kõrvuti (on naaber) inimesega, kellel on lemmikloomaks kass
Inimene, kellel on hobune, elab kõrvuti (on naaber) inimesega, kes suitsetab Dunhilli
Inimene, kes suitsetab Bluemastersi, joob õlut
Sakslane suitsetab Prince'
Norrakas elab sinise maja kõrval (tema majast järgmine maja on sinine)
Inimesel, kes suitsetab Blendi, on naabriks see, kes joob vett.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustmõistatus
kollane-norrakas-vesi-dunhill-kass
sinine-taanlane-tee-blend-hobune
punane-britt-piim-pallmall-linnud
roheline-sakslane-kohv-prince-kalad
valge-rootslane-õlu-bluemaster-koer
Kommentaar
-
Täpsustus :Algselt postitas daywalker Vaata postitustSelle mõistatuse kirjutas Einstein XX sajandil ja väitis, et ainult 1% kogu maailma inimestest suudab selle peast (mitte paberil) lahendada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
kollane-norrakas-vesi-dunhill-kass
sinine-taanlane-tee-blend-hobune
punane-britt-piim-pallmall-linnud
roheline-sakslane-kohv-prince-kalad
valge-rootslane-õlu-bluemaster-koer
Aga tundub, et siin on mitu õiget vastust, sest
britt-punane-hobune-õlu-bluemasters-neljas maja
rootslane-kollane-koer-piim-dunhill-kolmas maja
taanlane-valge-linnud-tee-pall mall-viies maja
norralane-roheline-kalad-kohv-blend-esimene maja
sakslane-sinine-kass-vesi-prince-teine maja
Tõsi küll, sellel juhul siin pole valge roheline maja kohe valge maja kõrval. Samas tekstis polnud võimalik üheselt mõista, kas roheline maja peab olema valge maja kõrval või lihtsalt vasakul.
Edit: ma esimese hooga ei suuda mõelda, miks ma Katku variandi välistasin. Mingi probleem tundus olevat igatahes norralase ja kollase majaga aka norralane sobis ainult rohelisse majja. Samas liiga palju on mõeldud. Tsau.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Mihklil on 72eurot. Ta kulutab sellest 2/3 arvutitarkvarale, siis järjelejäänud rahast 0,375% lõunasöögile ning lõpuks 6 eurot taksosõidule. Palju tal päeva lõpuks raha alles on?
Kaupmehel oli kuus erineva suurusega vaati. Nendes oli vastavalt 15,16,18,19,20 ja 31 liitrit vedelikku. Viies vaadis on vein ja ainult ühes vesi.
Esimene klient ostis kaks vaati veini ning teine klient ostis kaks korda rohkem veini kui esimene. Kaupmehel oli koju minnes alles vaat veega. Kui palju selles vaadis vett oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustMihklil on 72eurot. Ta kulutab sellest 2/3 arvutitarkvarale, siis järjelejäänud rahast 0,375% lõunasöögile ning lõpuks 6 eurot taksosõidule. Palju tal päeva lõpuks raha alles on?
24*0,375=9
24-9=15
15-9=6 euri on lõpuks alles.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar