Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Marihuaana (cannabis sativa)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

kalikova nelli

"Kalikova sõnul ei pea paika, et kanepisuitsetaja hakkab ilmtingimata tahtma ka raskemaid narkootikume, kuid 99 protsenti keskuses arvel olevatest sõltlastest on sellega alustanud."

muidugi
    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

see on sama nagu "ma ei ole rassist, aga ma vihkan neegreid"

miks seda nii räigelt antipropageeritakse
      slimm.ee

Kommentaar

Tolikul oli minigrip kotis, Tolik istub kinni nüüd 4 kuud.

Kommentaar

"Selgus, et kuna kanepikasvataja ka ise regulaarselt oma toodangut pruukis, oli tema vaimne tervis halvenenud nii palju, et vajas sundravile paigutamist. Ümbritseva maailma tajumisega on tal praeguseks tõsiseid raskusi."

kuidas saab nii rumalat juttu suust välja ajada.ise veel juht....
          Alustatakse ikka alkoholist ja tavalisest nikotiini mürgist ja siis sealt liigutakse edasi..ma küll kahtlen sügavalt et mõni raske narkomaan selle etapi vahele on jätnud.
          ja sellest tulenevalt ei saa ka öelda et alkohol v sigaretid oleksid mingi stepping stone kangematele narkootikumitele, sest paljud alkoholi joojad ei ole narkomaanid
          samuti nagu paljud kanepi suicetajad ei ole läinud edasi kangemate narkootikumite peale ehk siis see oleneb isiksusest ja keskkonnast ja sajast muust asjast kellest saab narkomaan.

ja mis puutub vaimset tervist. kindel, et daniil ei olnud peatpidi kummiliimi kotis, või bensiinikanistris?
          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

sorri kui selle teema upitamisega kellelgi harja punaseks ajan, aga seekord on see (upitamine, mitte punaseks ajamine) seda väärt:
            šveitsis võib uuest aastast kodus kuni nelja kanepitaime kasvatada. seda kõike enda tarbeks, müümine on keelatud. tahaks näha kuidas see projekt neil edeneb - kõhutunne ütleb, et täiesti okeilt - ja siis kuulda mida kasvõi kohalikud poliitikud, politseinikud ja muud asjapulgad sellest arvavad.
            olgu öeldud, et šveits ei ole euroopa liidus.
            buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

wow ma olen praegu nii narkouimas... keda nüüd vägistada hmm????
              Vajuta siia ja kõik su unistused saavad teoks!

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
                keda nüüd vägistada hmm????
                alusta iseendast....

Kommentaar

Murdockile ja teistele kes väidavad siis, et kanepiuimas inimesed on rahulikud ja sõbralikud.
                  Vaata seda ERR videot sealt alt- http://www.postimees.ee/658396/kiira...ta-proffidele/
                  10:45 juures on see koht millele vihjan.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Jou Rein viitsid täna koos sussi tõmmata?

Kommentaar

ARmastan... narxxxi!!!

Kommentaar

Algselt postitas ke$ha Vaata postitust
                        Jou Rein viitsid täna koos sussi tõmmata?
                        Sööks parem muskaatpähkleid, sina 3 tk ja mina 3 tk?
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

juhtusin seda lõiku ka eile vaatama. mare on üks ägedaimaid otsekohese ütlemisega mutte, keda ma ever kohanud olen. omal ajal sai juhilubade tarvis tema koolitusel esmaabikursus tehtud ja...no äge mutt on.

aga. kallis rein, kanepiuimas inimesed pigem ongi rahulikud ja sõbralikud. kindlasti mitte alati ja mitte kõik, sest esiteks on tegemist ikkagi ohtliku meelemürgiga ja teiseks on kõik inimesed erinevad. seega pigem.

psühhoosis inimene (ehk siis see mida proua videos mainis) on (tean isiklikust kogemusest psühhoosis inimesega "tegelemisest") segaduses ja see võib tõesti igat moodi minna. mõni paneb lihtsalt segast, mõni jookseb ringi (segast juttu räägivad nad kõik!), mõni üritab kellelegi/millelegi kallale minna, mõni teeb eneka. psühhoos võib tekkida nii kanepist, seenest, lsd'st kui teistest psühhedeelsetest ainetest. kanepipsühhoosis endalt eluvõtnud inimesi ilmselt väga palju ei ole, kui üldse. seenes/lsd's on neid rohkem.

kuidas siis toimida? tuleb psühhoosis inimene (kui ta su tuttav on muidugi, kui mingi suvakas, kutsu kiirabi, sest never know) kuskile tema jaoks heasse kohta ära viia. olgu selleks siis kodu, elukaaslase mingi pleiss või kasvõi enda juurde. peaasi, et see karakter oleks inimes(t)ega, keda ta usaldab. ja siis polegi midagi: tuleb sööta-joota (soovitatavalt sealhulgas puuvilju, magusat, mahla jms) ja kui on vähe rahulikum juba, siis magama ära, et aju taastuda jõuaks. hommikul on juba palju parem.

millest psühhoos tekib? see on segu liig-manustamisest ja ebasobivast mõttelaadist. näiteks ei tasu teha drooge kui ollakse eriti masendunud, leinas jne, samuti tekib mingitel inimestel drooge tehes paranoia, ka see on üks psühhoosi vallapäästjaid. liig-manustamise põhjuseid võib olla mitmeid: kogenematus, uudishimu, info puudusest tekkinud error jmt.
                          kui me räägime kanepist, siis oleks about time, et riik midagi ette võtaks, et mingi noored - pean silmas eelkõige alaealisi - endale kuskilt drooge osta ei saaks ja ennast teatmatusest nö üle tõmmata. kuna noor mõistus ja hing on väga haprad, siis on psühhoosi oht suurem.

sa ju mõistad, rein, et arstide ja politseinike vaatepunkt ja elukogemus droogide ja neid tarbind inimestega on üpris radikaalne. sama radikaalne kui igasugustel droogipaugutajatel, kes ütlevad, et never ei juhtu midagi. tõde on seal vahe peal.

lisaks: kord aastas telekast mingit üldist prõmmida ei lähe ei narkoennetuse, -teavituse ega -ravi alla. riik võiks mingi konkreetse rea võtta ja seda ajada.

Kommentaar

Ma vihjasin pigem sellele, et sa oled siin teemas varem väitnud- kanep on ohutu ja selle tarvitajad ei muutu agresiivseks. Õnneks oled sa paranemise teel ja seda on ka su viimasest postitusest võimalik lugeda. Tubli!

Kommentaar

ohtust ma pole kordagi väitnud. ohutum kui praegused valikud on kanep imo sellegi poolest, kuid sellegi poolest peab alati toonitama vastutustundliku tarvitamist, milleiganese puhul.
                              ja riigi poolt reguleeritud narkootikumide süsteemi olen ma alati toetanud. kõik võidaks, ilma agadeta.

Kommentaar

Oskab keegi mingeid häid näpunäiteid jagada, kuidas ja kust oleks kõige parem teha?
                                Ise olen proovinud: joint, tavaline bong, piip, ämber, nn afroameeriklaste blunt. Purgid ja pudelid on liiga tavalised, sellepärast neid ei nimetanudki

Kommentaar

Working...
                                X