Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Marihuaana (cannabis sativa)
Collapse
X
-
-
kas sul on ka mingi lugemispuudulikkus? ma ütlesin, et *targem* on minna, mitte, et *see on ainuke koht, kust abi saad*. Kui sa ei soovi seda tarka nõu, siis fine, aga pole mõtet "lahmima hakata", nagu öeldakse. minu poolest võite minna kuhu tahate, tõin välja lihtsalt soovituse. 1 vend sõitis täiesti ära ja teine tuli niisama targutama juurde. fine.Kommentaar
-
Ei, lihtsalt hakata mingit captain obviousit siin mängima kui kirjeldatud inimene ilmselt pole advekaatne mingit Eesti haiglateregistrit enda peas üle käima. Eriti kui veel teemaga kursis pole.kas sul on ka mingi lugemispuudulikkus? ma ütlesin, et *targem* on minna, mitte, et *see on ainuke koht, kust abi saad*. Kui sa ei soovi seda tarka nõu, siis fine, aga pole mõtet "lahmima hakata", nagu öeldakse. minu poolest võite minna kuhu tahate, tõin välja lihtsalt soovituse. 1 vend sõitis täiesti ära ja teine tuli niisama targutama juurde. fine.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
vot vaata nüüd... sellepärast, et inimesed ei ole adekvaatsed haiglateregistrit üle käima ja esimesena pöörduvad sellistes olukordades by default EMO-sse, ma oma esimese jutu (mida palun uuesti nüüd lugeda) kirjutasingi:
lihtsalt infoks üldisemalt, et ise või sõber aineid teeb ja katus ära sõidab, siis targem oleks minna seewaldisse, kus ka oma erakorraline. Saad kohe otse kontakti pädeva inimesega.Kommentaar
-
Vahet pole, sa ilmselt ei taju miks su postitus ülimalt rumal oli ja miks OP sellele nõnda reageeris.
Las ta jääb.Inter - ausaim klubi Itaalias.Kommentaar
-
Kanepi teemas, kanepist induced probleemidest jutt ning ma ei leia, et oleks ülimalt rumal tuua see aspekt välja (jah, see ei olnud küll sisuliselt 100% varasema jutu jätk), et inimesed oleksid selles osas lihtsalt probleemide tekkimisel teadlikumad ning teeksid õigemaid ning targemaid otsused. aga no kui tõepoolest jookseb mööda külge maha, mis siis ikka.
Soovitan jätkuvalt peeglisse vaadata mõlemal ja mitte otsida tühja koha pealt tonti.Kommentaar
-
Nüüd lähen lõpetuseks Minagi pisut teemast kõrvale, kuid olen kindel, et too EMO-sse pöördunud inimene tunneb ennast teiste hulgas täiesti tavalise inimesena ning ta ei tulnud selle pealegi, et korra sellisesse olukorda sattununa üldse mõelda hullumajja minemise peale. Punkt.et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Psühhiaatriakliinik on tegelikult pull koht.
#astu(ge)edasisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
soovitan siis sinul ka esmalt oma kirjutatu üle mõelda ja mitte lahmida. psühhiaatriakliinikule ning seal tehtavale tööle ja probleemidele "hullumaja" konnotatsiooni lisamine on kaunis inetu lahmimine muidu.Nüüd lähen lõpetuseks Minagi pisut teemast kõrvale, kuid olen kindel, et too EMO-sse pöördunud inimene tunneb ennast teiste hulgas täiesti tavalise inimesena ning ta ei tulnud selle pealegi, et korra sellisesse olukorda sattununa üldse mõelda hullumajja minemise peale. Punkt.
Aga asjast rääkides, siis näed, nüüd tead. kunagi sõber narkootikumidest psühhoosi saab, siis oled ehk oma eelarvamustest üle ning kuna jobu plastic kunagi teadlikult märkis, siis oskad ka kainele rooli soovitada võtta suund paldiski maantee poole, mitte sütiste teele. Seda kõike ikka selle hüvanguks, et sõber saaks professionaalset abi kiiremini kui viies ta lihtsalt EMO-sse, et seal oodata ja kiirabiautoga uus ring paldiski maantee poole teha.
Ja erinevalt siis sinust ja sinu sõpradest kui täiesti tavalistest inimestest, paljud tavalised inimesed tegelikult nii ka talitlevad.
Seega. kui siin punktitada, siis minu väga räige overstep oli tegelikult see, et ma soovitasin head nippi süsteemis orienteerumiseks. kas kasutad seda, see on tulevikus enda teha, aga paluks enam minu suunas mitte esimeste emotsioonide ajel lahmida ja ülbitseda. piisavalt vanust sul selleks ilmselt juba on. punkt.Kommentaar
-
Ära näe vaeva. Soovitus oli 5+, aga tohlakaid ringi ei koolita.20 LEGENDKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar